Cele mai bune replici ale actriţei Joan Rivers: „Am dobândit succesul spunând ceea ce toţi ceilalţi doar gândesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joan Rivers şi-a câştigat aprecierea la Hollywood şi în lumea televiziunii prin intermediul unui stil propriu de umor, uneori acid, alteori extrem de amuzant, atât cu privire la propria persoană, cât şi cu atenţie faţă de ceilalţi. În urma ei, pe lângă deschiderea porţilor femeilor în lumea comediei, rămâne şi o serie de citate şi replici celebre.

Joan Rivers şi-a câştigat aprecierea la Hollywood şi în lumea televiziunii prin intermediul unui stil propriu de umor, uneori acid, alteori extrem de amuzant, atât cu privire la propria persoană, cât şi cu atenţie faţă de ceilalţi. În urma ei, pe lângă deschiderea porţilor femeilor în lumea comediei, rămâne şi o serie de citate şi replici celebre.

Actriţa Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator săptămâna trecută, a murit joi, la vârsta de 81 de ani, într-un spital din New York, potrivit unui anunţ făcut la momentul respectiv de fiica acesteia, Melissa Rivers. Înmormântarea va avea loc duminică, la Templul Emanu-El din Manhattan, New York.

Joan Rivers spunea că este femeia cu cele mai multe operaţii estetice (peste 700), dar obişnuia să facă glume şi despre acest lucru: „Am făcut atâtea operaţii încât, după ce voi muri, ar trebui să-mi doneze corpul la Tupperware (n.r. - companie care produce vase şi caserole din plastic)“.

Cu o seară înainte de acea intervenţie chirurgicală la nivelul corzilor vocale, în urma căreia a intrat în comă indusă timp de mai multe zile, Rivers a făcut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, în timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre. „Am 81 de ani - şi aş putea muri în orice moment. Aş putea să mă prăbuşesc chiar aici şi voi veţi putea să spuneţi: «Am fost acolo!»“, a glumit artista americană.

Stilul său direct şi autoironic a fost apreciat şi a atras mulţi fani, dar şi recunoaşterea meritelor de către industrie, iar în ultimii ani a devenit o acidă critică de modă, cu ţintă asupra vedetelor de la Hollywood, arată Mediafax.

Cele mai celebre replici şi citate ale actriţei Joan Rivers:

„Mi-am dobândit succesul prin a spune ceea ce toţi ceilalţi doar gândesc“.

„Ştii că eşti bătrân atunci când locul de muncă este mai puţin distractiv, iar distracţia înseamnă mai multă muncă“.

„Actorii de comedie sunt cei mai norocoşi pentru că dacă sunt amuzanţi vor fi acceptaţi în continuare şi la 125 de ani“.

„Nu vă aşteptaţi să primiţi laude fără invidie - până când sunteţi morţi“.

„Cred că oricine este perfect fericit nu este în mod deosebit amuzant“.

„Nu fac exerciţii fizice. Dacă Dumnezeu ar fi vrut ca eu să mă aplec, ar fi trebuit să pună diamante pe podea“.

„Îmi place viaţa atunci când se întâmplă lucruri. Nu îmi pasă dacă sunt lucruri bune sau lucruri rele. Asta înseamnă că trăieşti. Lucrurile se întâmplă“.

„Niciodată să nu îţi fie teamă să râzi de tine, la urma urmei, poţi rata gluma secolului“.

„Cu siguranţă mă voi uita la premiile Emmy din acest an. Echipa mea de machiaj este nominalizată la categoria «cele mai bune efecte speciale»“.

„Am ştiut că sunt un copil nedorit atunci când am văzut că jucăriile mele din cada de baie erau un prăjitor de pâine şi un radio“.

„Urăsc oamenii slabi. «O, tamponul ăsta mă face să par grasă?»“.

„Mi-aş fi dorit să am o soră geamănă, aşa aş fi putut să văd cum aş fi arătat fără chirurgie plastică“.

„Trebuie să recunosc că sunt neliniştită cu privire la boala Alzheimer. Odată instalată, pot spune cea mai bună glumă a mea şi să nu îmi mai aduc aminte“.

„Viaţa mea sexuală este ca o bucată de branză elveţiană. O mare parte lipseşte, iar ce rămâne acolo miroase“.

„Îi spun soţului meu, «De ce nu îmi strigi numele atunci când facem dragoste?». Iar el spune, «Nu vreau să te trezesc»“.

„Nu mai am niciun pic de sex-appeal, iar asta mă omoară. Singurul mod în care pot auzi vreodată respiraţia grea a soţului meu este atunci când are un atac de astm“.

„Am atât de puţin sex-appeal încât ginecologul meu îmi spune «domnule»“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite