Ce răspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa, acum adolescentă, când i-a spus că vrea să își cunoască viitorul ginere

0
Publicat:

Fostul mare afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani), care, în prezent, trăiește singur într-o cameră de la azilul de bătrâni din Ghermănești, ține legătura cu fiica sa, Irina (17 ani), stabilită, cu mama sa, în SUA. Într-o discuție cu adolescenta, i-a zis că și-ar dori să ajungă în America, pentru a face cunoștință cu partenerul ei.

Irinel Columbeanu și fiica sa. FOTO Click!
Irinel Columbeanu și fiica sa. FOTO Click!

Fostul milionar s-a lovit, momentan, de un refuz elegant.

„I-am și zis recent că vreau să îl cunosc pe viitorul meu ginere iar ea mi-a zis să nu vin acum în America că este destul de frig acolo și că mă anunță ea când este frumos afară să vin să fac cunoștință cu el”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click!

Irinel Columbeanu: „Nu prea îmi trimite bani”

De asemenea, fostul milionar de la Izvorani a dorit să precizeze și că fiica sa, Irina, care se află peste Ocean nu îi trimite bani atât de des, pe cât se zvonește în spațiul public. Însă, acest lucru nu îl afectează emotional pe fostul afacerist.

„Irinuca nu prea îmi trimite bani, din când în când face asta. Nu vreau să vorbesc despre ce sumă mi-a trimis până acum pentru că nu este frumos”, a mai spus Columbeanu.

Trai decent

De aproape jumătate de an, Irinel Columbeanu trăiește la azilul de bătrâni din Ghermănești. Constant, este vizitat de prieteni. De multe ori, fostul afacerist e scos în oraș de apropiații săi sau chiar invitat la plimbări, la munte.

„Sunt bine aici unde sunt. Cu sănătatea sunt bine, nu mă plâng.”, a conchis, pentru Click!, Columbeanu.

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite