Creatoarea de modă Eli Lăslean și-a serbat ziua la Arad, alături de Andreea Marin și prieteni-artiști

0
Publicat:

Creatoarea de modă Eli Lăslean, arădeancă de origine, și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Andreea Marin, Aurelian Temișan și mulți arădeni printr-o prezentare de modă care a marcat 30 de ani de muncă.

Andreea Marin a purtat o creație Ellis FOTO CLaudia Untaru
Andreea Marin a purtat o creație Ellis FOTO CLaudia Untaru

Andreea Marin a sclipit la propriu într-o rochie neagră la aniversarea celor 30 de ani de Ellis (firma creatoarei de modă Eli Lăslean) în România. Evenimentul a avut loc luni seara, 20 februarie 2023, la Palatul Cultural din Arad.

Eli Lăslean, originară din Arad, a lăsat prin gala organizată o amintire de neuitat arădenilor. Pe podium au defilat primele ei modele, chiar au trecut anii și acum au alte profesii.

Prima dată am călcat în Casa de Modă Ellis când aveam 14 ani. A reprezentat pentru mine o experiență care a fost ca o bază în viața mea. Era ceva extraordinar, mă simțeam minunat ca model. Ne făcea să ne simțim elegante, rafinate. Mi-a dat o foarte mare încredere în mine. Era ceva frumos, mai ales pentru Arad. Ne simțeam în centrul atenției. Acum, în afacerea pe care o conduc mă întâlnesc cu foarte multe femei și știu cum să lucrez cu ele, știu ce au nevoie. Sunt foarte fericită că am ocazia să fiu din nou pe podium alături de doamna Eli”, a declarat Antonela Pantea, fost model.

Antonela Pantea a fost model la 14 ani FOTO Claudia Untaru
Antonela Pantea a fost model la 14 ani FOTO Claudia Untaru

Aurelian Temișan a fost și el prezent la Arad fiind unul dintre prietenii apropiați ai creatoarei de modă. Prietenii i-au transmis mesaje prin scurte filmulețe pe care Eli le-aproiectat pe un ecran să le vadă toți cei prezenți. Aurelian Temișan a cântat trei melodii, preferate de prietena lui, Eli Lăslean.

Ne știm de 30 de ani. Între mine, Eli și Monica (Davidescu, soția cântărețului - n.r.) s-a legat o relație de prietenie. Vorbim de o viață dedicată scenei, cu impedimente, cu probleme, dar Eli e în picioare. Îi dorim încă atâția ani de carieră, să poată preda ștafeta”, este mărturia lui Temișan.

Andreea Marin face parte dintre noii colaboratori ai arădencei.

Eli e un om cu picioarele pe pământ înainte de toate. Dincolo de faptul că e un om creativ și sensibil și un om care - cred eu - a adus cinste locului de unde vine, rădăcinilor sale. Este un om cu o frumusețe aparte. Vorbim de tot ce iese din mâinile ei și ale echipei sale de atâția ani, de trei decenii practic. E un om bun în tot ce face, căruia îi pasă de comunitate și care întoarce înapoi din ceea ce primește în dar de la Dumnezeu, admir acest lucru. E un exemplu pentru noi”, a declarat Andreea Marin.

Fostul profesor i-a înmânat o plachetă

Au fost sute de invitați de la personalități ale vieții culturale, artistice, sportive, politice, oameni de afaceri, marea majoritate colaboratori ai brand-ului ELLIS. A fost prezent la gală și profesorul creatoarei de modă din Târnova (localitatea natală), care i-a înmânat o plachetă.

Totul a început cu povestea Ellis, despre parcursul nu deloc ușor al creatoarei din Arad în cei 30 de ani dedicați modei. Ea a vorbit despre perioada pandemiei când a reușit să rămână la suprafață prin înființarea unui nou departament, care produce haine de lucru. Un departament care este coordonat de către fiul ei, Marius.

„În seara acesta, în povestea Ellis se scrie o filă deosebit de frumoasă. A fost cea mai frumoasă zi din ultimii 30 de ani. Am primit multe dovezi de iubire, încât mă simt de-a dreptul răsfățată și a meritat tot efortul de a  fi sus timp de 30 de ani. Este o bucurie care nu se poate expirma în cuvinte”, a declarat Eli Lăslean.

Eli Lăslean nu se oprește aici, ea a dezvăluit că vrea să se implice în educație, să aducă în atenția elevilor frumusețea textilelor.

„Este un vis foarte frumos. Este vorba despre vise, iar visul meu este să dăruiesc tinerilor ceea ce eu am învățat în acești 30 de ani. Este o nouă direcție pe care o să o desfășurăm. O să fie foarte multe evenimente, pentru că vrem să fie o bucurie pentru arădeni și mi-am dat seama că suntem capabili nu numai să facem rochii frumoase, ci și să aducem bucurie în sufletele arădenilor. Nu vreau să devoalez secretul, dar punem la punct ceva foarte frumos. O serie de evenimente, nu doar unul”, a  mai declarat Eli Lăslean.

Seara modei de la Palatul Cultural din Arad s-a încheiat cu o petrecere de tip cocktail, mai ales că 20 februarie este și ziua de naștere a lui Eli Lăslean.

Eli Lăslean este creatoarea de modă preferată de Prima Doamnă a României, de Nadia Comăneci, de Simona Halep, de Andreea Marin și de multe alte femei renumite ale țării noastre.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite