Cauza morții lui Angus Cloud a fost stabilită. Supradoză accidentală de mai multe substanțe

0
Publicat:

Actorul Angus Cloud a murit în urma unei supradoze accidentale de mai multe substanțe, a confirmat joi biroul legistului din Alameda County. Cauza morții sale a fost o „intoxicație acută datorată efectelor combinate ale metamfetaminei, cocainei, fentanilului și benzodiazepinelor”.

Angus Cloud  FOTO Profimedia
Angus Cloud FOTO Profimedia

Pe 31 iulie, la ora 11:30, ofițerii de poliție din Oakland au răspuns la un apel de urgență, iar Angus Cloud a fost declarat mort la fața locului. Cloud suferea încă în urma morții tatălui său, care a fost înmormântat cu o săptămână înainte.

Singura consolare pe care o avem este că știm că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care era cel mai bun prieten al său. Angus Cloud era deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală și sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alții că nu sunt singuri și că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru”, a declarat familia lui Cloud într-un comunicat.

Roluri care l-au făcut celebru

Cloud a devenit rapid celebru cu rolul lui Fez, un simpatic traficant de droguri, în serialul „Euphoria” de la HBO. Acesta a fost primul său rol la Hollywood și a continuat să apară în videoclipuri muzicale, precum „All Three” al lui Noah Cyrus, „Cigaretts” al lui Juice Wrld și „Mamiii” al lui Karol G și Becky G.

Înainte de a muri, Cloud a apărut în drama „North Hollywood” din 2021 și în filmul „The Line” din 2023. Creditele sale postume includ filmele „Your Lucky Day”, „Freaky Tales” și un film de monștri fără titlu de la regizorii filmului „Scream VI”, scrie Variety.

De asemenea, se aștepta ca actorul să își reia rolul în cel de-al treilea sezon al serialului „Euphoria”, care urmează să înceapă producția.Suntem incredibil de întristați să aflăm de decesul lui Angus Cloud”, a arătat HBO într-un comunicat. „A fost extrem de talentat și o parte iubită a familiei HBO și Euphoria. Transmitem cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei sale în aceste momente dificile.”

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite