Cauza morţii Israelei Vodovoz: medicii legişti au stabilit că de vină a fost inelul gastric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz rămâne un mister
Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz rămâne un mister

Medicii legişti au stabilit cauza morţii fostei balerine Israela Vodovoz. Rezultatele autopsiei arată că de vină ar fi fost inelul gastric, care s-a rupt.

Autopsia a arătat ca Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric, care s-a rupt şi a provocat o hemoragie internă, potrivit Ştirile Pro TV. În plus, fosta balerină avea organismul slăbit din cauza astmului de care suferea.

De asemenea, la autopsie s-a mai descoperit că Israela nu a respectat indicaţiile primite de la medici după montarea inelului gastric.

Fosta balerină devenită milionară Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani. Femeia de afaceri a fost găsită, pe 6 martie, fără suflare în baia apartamentului din Bucureşti, în care locuia singură. 

Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz reprezintă un mister. În 2016, ea spunea într-o emisiune că, deşi în buletin figurează 1950 ca anul naşterii, este de fapt cu doi ani mai mare. Într-o ştire din 2008 însă, „Cancan“ scria că „regina salsei“ are 70 de ani, nu 59, cât declara ea la vremea respectivă. Aceeaşi publicaţie scria că ar fi trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale. „Mi s-a extras grăsime din genunchi şi mi-a fost injectată în pomeţi pentru redarea fermităţii. Am făcut şi un lifting menit să-mi întindă pielea de pe gât şi faţă“, a recunoscut femeia de afaceri.

În ultima sa intervenţie la televizor, fosta dansatoare a vorbit despre boala care a împins-o la izolare: „Am o boală grea, astm, şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti şi schimbările de temperatură pentru mine sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Creierul e OK.“

Anul trecut, Israela Vodovoz a divorţat de Liviu Arseni, un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr cu care şi-a început relaţia în 2000, iar opt ani mai târziu s-au căsătorit. După divorţ, Israela  l-a acuzat pe Liviu că este alcoolic şi că a bătut-o de mai multe ori. De altfel, în ultima sa postare pe Facebook, Israela a distribuit un mesaj care condamnă violenţa în familie: „De multe ori, oamenii ştiu, dar nu intervin. Mentalitatea că «rufele murdare se spală în familie» sau că este vorba despre ”o problemă de cuplu” face ca multe acte de violenţă împotriva femeilor să rămână între patru pereţi. Mulţumesc pentru flori, dar mi-ar plăcea să intervii atunci când auzi despre cazuri de violenţă domestică, hărţuire sau viol.“

În 2014, Israela Vodovoz şi-a făcut testamentul. Conform apropiaţilor ei, averea sa se ridica, la momentul respectiv, la aproximativ 50 de milioane de euro. Fosta balerină avea doi copii stabiliţi în Israel. Aceştia vor decide dacă va fi înmormântată aici sau în străinătate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite