Cătălin Măruță, despre criticile la adresa fiicei sale: „pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil”. Reacția Andrei

0
Publicat:

Eva Măruță este protagonista noului film românesc, „Tati part time”, lansat de curând în cinematografe. Nu a durat mult până când reacțiile au început să apară, iar fetița cuplului Cătălin- Andra Măruță a ajuns în mijlocul unui val de critici.

Eva Măruță la filmările pentru „Tati part time”
Eva Măruță la filmările pentru „Tati part time”

Părerile au fost împărțite, iar părinții au reacționat pe măsură, răspunzându-le cu eleganță celor care și-au exprimat opinii negative.

Odată cu lansarea în cinematografe a filmului românesc „Tati part time”, la începutul anului 2024, curiozitatea și dorința de a viziona o poveste amuzantă i-a făcut pe români să umple sălile de cinema. La vârsta de doar 8 ani, Eva Măruță este protagonista peliculei, iar talentul său a captivat inimile multora. Cu toate acestea, criticile nu au lipsit, iar răspunsul părinților nu s-a lăsat așteptat.

Reacția lui Cătălin Măruță în mediul online

Pe pagina sa de Facebook, Cătălin Măruță a distribuit un articol apărut în presă, vizați fiind cei care se străduiesc să minimalizeze eforturile Evei. Cu cuvinte pline de înțelepciune și empatie, el a subliniat importanța de a nu lăsa astfel de critici să zdruncine încrederea unui copil care abia începe să-și construiască visele.

„"Nu vei reuși niciodată", "Ești praf", "Lasă-te de meserie"...Cine nu a auzit măcar o dată genul acesta de comentarii menite numai să rănească, să distrugă încrederea de sine? Ca adulți, să zicem că ne-am obișnuit și, cu puțin efort, să nu le ascultăm (întotdeauna). Din păcate, pot tăia niște aripi când ele sunt adresate unui copil care abia începe să viseze și crede că totul este posibil.

Ca părinți sau nu, de fapt - ca oameni, suntem datori să reacționăm la aceste derapaje. Nu e suficient să ne întristăm din cauza faptului că există răutate în lume, firesc este să ne încurajăm unii pe alții, să vorbim când avem ceva constructiv de spus - chiar și o critică, să nu jignim fără sens. Mai presus de tot, suntem datori să ne protejăm și să ne susținem copiii.

Ps: nu o cunosc pe autoarea articolului, dar vreau să-i mulțumesc că a vazut filmul!”, a transmis prezentatorul.

Mesajul emoționant al Andrei

Nici Andra nu a rămas indiferentă. Artista și, totodată, jurata de la Românii au talent, a mărturisit că (...)

Citește continuarea pe Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite