Care a fost marele regret al Cristinei Ţopescu: „O greşeală medicală a făcut imposibilă dorinţa asta a mea mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalista Cristina Ţopescu, care a fost găsită moartă în seara zilei de 12 ianuarie, a scris un text, în urmă cu câteva săptămâni, în care a vorbit despre marele regret al vieţii sale, cauzat de o serie de greşeli medicale.

Prezentatoarea de televiziune Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în locuinţa sa în seara zilei de 12 ianuarie după ce aproximativ trei săptămâni nu a mai fost văzută. Cel mai probabil, Cristina Ţopescu a murit pe 28 decembrie 2019, în cursul nopţii, potrivit unor surse medico-legale. Vedeta TV a fost găsită în pat, în pijamale, fără urme de violenţă.

Cristina Ţopescu şi-ar fi dorit să aibă copii, însă „o greşeală medicală, chiar două“ au împiedicat împlinirea dorinţei sale: „Într-o viaţă viitoare, sper să fiu şi eu o mamă de care copiii mei să fie mândri“.

Fiica regretatului Cristian Ţopescu a vorbit, într-un text emoţionant postat pe 16 decembrie 2019 pe contul său de Facebook, despre dorinţa sa neîmplinită de a avea copii. Prezentatoarea de televiziune a povestit că şi-a alinat această durere după ce a adoptat câinii pe care îi considera copiii ei. 

„Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că şi ei sunt copii. Cine nu înţelege asta e, elegant spus, un homocentrist şi nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greşeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorinţa asta a mea mare. Mi-aş fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate fiinţele, responsabil şi solidar cu suferinţele şi bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit aşa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Şi eu l-am iubit şi îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost şi model în multe privinţe. Tatăl meu a fost un om special şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui“, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook în urmă cu câteva săptămâni.

    

Cristina Ţopescu a murit la 59 de ani 

Potrivit poliţiei, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizării, poliţiştii din Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală.

Galerie FOTO

Cristina Ţopescu, fiica îndrăgitului comentator sportiv Cristian Ţopescu, s-a născut la Oradea, în 1960, şi a absolvit facultatea de Limbi Străine din Bucureşti, secţia engleză-italiană.

Ea a fost arestată în 1989 timp de trei luni, după ce a fost prinsă încercând să fugă din ţară.

S-a făcut remarcată la pupitrul ştirilor, fiind ani buni craincă la Pro TV, apoi principala prezentatoare a buletinului de ştiri de la Prima TV, timp de 12 ani. În 2013, ea a demisionat după ce s-a înscris în PSD. Cristina Ţopescu a lucrat şi la Antena 3.

 În ultima perioadă, după ce declarase că se retrage din presă, a continuat să realizeze emisiunea „Interviuri (ne)convenţionale“ la Canal 33. De la finalul anului trecut, Cristina Ţopescu era consiliera ministrului Sănătăţi, Victor Costache.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite