Cântăreaţa Selena Gomez a doborât recordul pentru cea mai apreciată fotografie de pe Instagram: imaginea de peste 4 milioane de like-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O fotografie a Selenei Gomez a obţinut cel mai mare număr de like-uri din istoria Instagram-ului FOTO Getty Images
O fotografie a Selenei Gomez a obţinut cel mai mare număr de like-uri din istoria Instagram-ului FOTO Getty Images

O fotografie postată de cântăreaţa americană Selena Gomez (23 de ani) a fost desemnată cea mai apreciată din istoria platformei de social media, strângând un număr impresionant de like-uri.

Fotografia cu pricina a strâns nu mai puţin de 4,1 milioane de like-uri, depăşind recordul înregistrat de o altă fotografie în care apărea artista, potrivit Huffington Post. 

Postată în urmă cu două săptămâni, fotografia o arată pe Selena Gomez prinvind drept în obiectivul camerei de fotografiat, în timp ce bea cu paiul dintr-o sticlă de Coca-Cola pe care este inscripţionat un vers dintr-o melodie de-a ei. Imaginea face parte dintr-o campanie publicitară a companiei de răcoritoare, a cărei idei a fost inscripţionarea sticlelor cu versuri din melodii celebre.

selena gomez
selena gomez

Înainte de această performanţă, recordul de cele mai multe like-uri pe Instagram a fost deţinut de fotografia fostului ei iubit, cântăreţul canadian Justin Bieber, care surprinde un sărut al celor doi, o fotografie veche pe care Bieber a postat-o în luna martie de dragul vremurilor apuse. Celebrul sărut a strâns 3,7 milioane de like-uri.

justin bieber selena gomez
justin bieber selena gomez

Cea mai apreciată fotografie de pe Instagram, în 2015, a fost însă cea postată de modelul Kendall Jenner, sora lui Kim Kardashian, care a strâns 3,6 de milioane de like-uri. Jenner apare în această fotografie întisă pe podea, într-o rochie de mireasă, având părul aranjat în formă de inimioare.

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite