Brigitte Bardot a încercat să se sinucidă de patru ori. Prima dată, la 16 ani, şi-a băgat capul într-un cuptor, iar altă tentativă a avut loc chiar de ziua ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigitte Bradot, un sex-simbol al cinematografiei FOTO Profimedia
Brigitte Bradot, un sex-simbol al cinematografiei FOTO Profimedia

Sex appeal-ul ei a cucerit pe toată lumea, iar Brigitte Bardot a devenit, în anii, 1960 sinonimul frumuseţii franceze şi al eliberării sexuale. Cu toate acestea, viaţa ei personală a fost marcată de tragedii.

În timp ce femeile voiau să fie ca ea şi bărbaţii îşi doreau să fie cu ea, actriţa se simţea tot mai presată de greutatea propriei celebrităţi şi a responsabilităţii unei cariere de top, motiv pentru care a renunţat, la un moment dat, la toată acea viaţă publică strălucitoare şi a preferat implicarea în proiecte caritabile care să-i umple sufletul.

Viaţa de zi cu zi a vedetei n-a fost niciodată la fel de strălucitoare şi de împlinită ca cea pe care o afişa în văzul lumii în apogeul carierei sale. Încă din copilărie, Bardot a simţit ce înseamnă disperarea şi suferinţa. Nu degeaba a ajuns să încerce să-şi ia viaţa de cel puţin patru ori în viaţa ei!

Citeşte aici incredibila poveste a vedetei franceze şi află de ce a avut atâtea tentative de sinucidere, dintre care una chiar de ziua ei de naştere.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite