Beyoncé şi Jay-Z, în premieră într-o campanie publicitară. Cântăreaţa, prima femeie de culoare care poartă Diamantul Tiffany

0
Publicat:
Ultima actualizare:
beyonce.jay-z.foto.instagram

Tiffany & Co. a prezentat luni prima parte a unei noi campanii publicitare, „About Love”, care îi are în prim-plan pe Beyoncé şi Jay-Z. Este pentru prima dată când cei doi artişti apar împreună într-o campanie.

Este prima dată când cei doi artişti apar împreună într-o campanie.

O fotografie o prezintă pe Beyoncé purtând Diamantul Tiffany de 128,54 de carate din secolul 19. Ea este a patra persoană care a purtat emblematica bijuterie şi prima afro-americană. Lady Gaga a purtat diamantul la gala Oscar din 2019, iar actriţa Audrey Hepburn, pentru fotografiile promoţionale pentru „Breakfast at Tiffany’s” (1961).

Jay-Z poartă broşa „Bird on a Rock” a lui Jean Schlumberger. Starurile pozează în faţa tabloului „Equals Pi” (1982) al lui Jean-Michel Basquiat.

Beyoncé a publicat mai multe imagini pe contul său de Instagram, cu explicaţia simplă „About Love” (despre dragoste, n.r.).

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce)

Campania pe print, fotografiată de Mason Poole şi stilizată de June Ambrose şi Marni Senofonte, va fi lansată pe 2 septembrie.

Un film al acesteia, în care Beyoncé cântă „Moon River”, urmează să fie lansat pe 15 septembrie. Scurtmetrajul a fost filmat de Jay-Z şi regizat de Emmanuel Adjei.

Campania va cuprinde şi alte filme create de regizorul Dikayl Rimmasch şi asistentul Derek Milton.

Ca parte a colaborării cu artiştii, Tiffany & Co. a promis o donaţie de 2 milioane de dolari în burse şi programe de internship pentru Historically Black Colleges and Universities (HBCUs).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite