Beyoncé, însărcinată din nou?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa americană Beyoncé ar putea fi însărcinată cu cel de-al doilea copil, scrie presa internaţională, după ce soţul artistei, Jay-Z a sugerat acest lucru, schimbând versurile unei piese, în timpul unui concert.

Beyoncé şi Jay-Z au încheiat turneul european „On the Run“ cu un spectacol desfăşurat vineri, la Paris. În ciuda zvonurilor recente privind un divorţ, lucrurile par să stea mai bine ca niciodată între cei doi artişti.

Astfel, în timpul piesei „Beach Is Better“, Jay-Z (44 de ani) a schimbat un vers şi a spus: „She’s pregnant with another one (e însărcinată cu încă un copil – n.r.)“. Deşi a participat la acest moment, Beyoncé (33 de ani), nu a avut nicio reacţie. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Blue Ivy, în vârstă de doi ani.

Recent, Matthew Knowles, tatăl artistei americane, a făcut public faptul că toate zvonurile apărute în presă despre despărţirea dintre Beyoncé şi Jay-Z au fost, de fapt, o strategie de marketing pentru pentru promovarea turneului. Matthew Knowles, care în trecut a fost managerul grupului Destiny’s Child, a spus că nu este prima oară când face aşa ceva: „Ştiu (că n-a fost nimic adevărat – n.r), pentru că am făcut asta şi înainte. Se numeşte «truc Jedi» şi te poate prosti de tot“.

Turneul „On The Run“ a avut încasări de 100 de milioane de dolari şi este considerat unul dintre cele mai de succes turnee muzicale din toate timpurile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite