Andreea Bălan, externată după şase zile de spitalizare: Am avut mare noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Andreea Bălan (36 de ani) a fost externată după şase zile petrecute într-un spital privat din Capitală. Vedeta a fost internată, marţi, din cauza unor dureri abdominale severe.

Solista a ajuns de urgenţă la spital, săptămâna trecută, cu dureri abdominale. Medicii au constatat că Andreea Bălan are un abces abdominal, pe care au reuşit să îl dreneze. 

Cântăreaţa a ajuns cu bine acasă, după 6 zile de spitalizare, scrie Click!

"După şase zile, azi plec acasă. Vă pup şi vă mulţumesc din suflet tuturor pentru mesajele de încurajare. M-au ajutat enorm", a scris Andreea Bălan, duminică seara, pe Instagram.

Potrivit specialiştilor, un abces al cavităţii abdominale este un proces inflamator în care se formează o cavitate umplută cu conţinut purulent între organele interne. Boala este, de obicei, însoţită de durere severă.

Andreea Bălan FOTO Instagram 

image

A scăpat de operaţie 

„M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigaţiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marţi ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc şi cu puţin timp înaintea operaţiei programate, medicii au reuşit drenarea lui. Acum sunt sub tratament şi observaţie. Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc şi care sunt prezente în viaţa mea. Abia aştept să ajung acasă să le strâng în braţe pe Ella şi Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, declara Andreea Bălan după internare. 

În martie 2019, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timp operaţiei de cezariană, în urma unei embolii amniotice. La două săptămâni după aceea, solista a mai suferit o operaţie, din cauza unor hematoame care se formaseră sub prima operaţie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite