Reghecampf și Prodan, dosare penale după ce s-au bătut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neînțelegerile dintre antrenorul Laurențiu Reghecampf și fosta sa soție, Anamaria Prodan, continuă, ei acuzându-se reciproc de loviri. Cei doi au ajuns vineri seară la Secția de Poliție din Snagov, polițiștii cercetând împrejurările în care a avut loc violența domestică.

Foștii soți se acuză de agresiune FOTO click.ro
Foștii soți se acuză de agresiune FOTO click.ro

UPDATE Comunicatul Poliției Snagov referitor la agresiunile dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria prodan

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediul Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, se arată în comunicatul emis vineri seara.

Bărbatul la care face referire Poliția este șoferul impresarei, care a fost martor la scenă.


Impresara susține că a fost îmbrâncită de fostul soț, în timp ce antrenorul a făcut plângere că a fost pălmuit, el având și urme de violență la nivelul feței, potrivit IPJ Ilfov. Polițiștii vor emite ordine de protecții provizorii, pentru amândoi, conform surselor Adevărul.

Anamaria Prodan le-a spus polițiștilor că Reghecampf ar fi luat-o de păr: „Mi-a fost milă să-l calc în picioare”, ar fi spus impresara la audieri, conform GSP.

La mai bine de un an de când au anunțat că divorțează, relația dintre cei doi este tensionată. Cu numai o zi în urmă, Laurențiu Reghecampf a fost audiat la Serviciul de Investigare a Infracțiunilor Economice, după ce Anamaria Prodan a făcut o plângere penală pe numele lui, acuzându-l că a sustras bunuri comune ale familiei.

În decembrie 2021, Anamaria Prodan a anunțat că a depus două plângeri penale la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea

Astăzi, subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea două plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile și banii familiei Prodan Reghecampf și cine a furat și promovat în presa poze intime cu subsemnata Anamaria Prodan”, scria Anamaria Prodan, chiar pe pagina ei de Instagram.

Laurențiu Reghecampf și actuala sa parteneră Corina Caciuc s-au mutat în Azerbaidjan, de când antrenorul a semnat cu Neftchi Baku. Cei doi locuiesc împreună cu noul lor născut, Liam, care a împlinit de curând patru luni.

Cei doi au un nou termen în procesul de divorţ pe 28 septembrie, la Tribunalul Buftea.

"Sper să vină să divorțăm că deja este prea mult de când mă rog de el să închidem acest circ. Este fericit, are o nouă familie, are un contract în străinătate, nu avem de ce să stăm legați unul de altul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite