Acuzațiile norei lui Cher cu privire la răpirea propriului fiu: „Mi-a spus că au fost angajați de mama lui”

0
Publicat:

Cher este acuzată de nora sa că a angajat bărbați ca să-l răpească pe Elijah Blue Allman, soțul său și fiul vedetei -  pentru a-i împiedica să-și salveze căsnicia, potrivit Entertainment Tonight.

Potrivit documentelor depuse în instanță de Marieangela King, soția acestuia, și obținute de Entertainment Tonight, patru bărbați l-au „răpit" pe Elijah Blue Allman (47 de ani) dintr-o cameră de hotel din New York, la aniversarea lor din noiembrie 2022.

Marieangela și Elijah Blue (fiul lui Cher și al fostului ei soț, artistul rock Gregg Allman) se aflau la hotel în încercarea de a-și salva căsnicia după ce au depus actele de divorț în 2021.

În documentele judiciare depuse în cadrul procedurilor de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, care au fost făcute publice recent, King a declarat că ea și Allman au petrecut cîteva zile la hotel.

„După ce am petrecut aceste 12 zile împreună la New York, pe 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții noastre, patru persoane au venit în camera noastră de hotel și l-au scos [pe Elijah Blue Allman] din camera noastră (...)  Unul dintre cei patru bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama [lui Allman]", a susținut Marieangela King într-o declarație făcută în instanță în decembrie 2022, potrivit BBC News.

Soția lui Elijah Blue Allman a mai declarat că soțul ei primea tratament la o unitate medicală din august 2022 , însă nu i s-a spus unde se află și că nu a avut niciun mijloc de a-l contacta.

„Nu sunt la curent cu starea de bine a soțului meu sau cu locul unde se află", a declarat ea în decembrie, declarându-se foarte îngrijorată pentru acesta, potrivit BBC.

Elijah Blue Allman și Marieangela King sunt muzicieni s-au căsătorit în Marea Britanie  în 2013.

Dependent de droguri

Fiul vedetei pop s-a luptat ani la rând cu dependența de droguri.

Într-un interviu din 2014 pentru Entertainment Tonight, Elijah Blue Allman mărturisea că a consumat droguri de la vârsta de 11 ani.

Fratele Chaz

Amintim că artista Cher mai are un copil,  Chaz, fructul iubirii cântăreţei de 72 de ani cu partenerul ei de scenă, Sonny Bono.

Chaz s-a născut fetiţă, numele lui original fiind Chastity Sun Bono, dar s-a simţit mereu ca un băiat şi a decis, la maturitate, să-şi facă schimbare de sex, iar azi arată ca un bărbat în toată regula.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite