Un actor din serialul „The Vampire Diaries“ vine în România, la Comic Con

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nathaniel Buzolic este cunoscut pentru rolul lui Kol Mikaelson din serialul „The Vampire Diaries“ FOTO Comic Con
Nathaniel Buzolic este cunoscut pentru rolul lui Kol Mikaelson din serialul „The Vampire Diaries“ FOTO Comic Con

Nathaniel Buzolic (33 de ani), actorul care îl interpretează pe Kol Mikaelson în serialul-fenomen „The Vampire Diaries“, va fi prezent la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con ce va avea loc în perioada 5-7 mai 2017 la Romexpo.

Nathaniel s-a făcut remarcat în 2005, pe când găzduia o emisiune pentru copii la Disney Channel, „Studio Disney“. A mai avut, apoi, şi câteva apariţii episodice în serialele „All Saints“, „Home and Away“ şi „Water Rats“. Primul său rol într-un lungmetraj avea să fie cel al lui David din comedia australiană „Offing David“.

În 2011, lui Nathaniel i s-a oferit rolul şarmantului Kol Mikaelson, cel mai tânăr supravieţuitor al Familiei Originale, în „The Vampires Diaries“, serial care a creat un întreg cult în jurul său la nivel internaţional. Actorul apare şi în spin-off-ul „The Originals“.

Nathaniel a jucat şi într-un episod din „Supernatural“, numit „Bloodlines“, scenariul episodului fiind iniţial menit să se extindă într-un spin-off intitulat „Supernatural: Bloodlines“. Noul serial a fost propus în 2014, însă CW, televiziunea care produce „Supernatural“, a decis să nu concretizeze proiectul, cel puţin momentan. De asemenea, actorul joacă în filmul „Hacksaw Ridge“, în regia lui Mel Gibson şi în care îi are drept colegi de platou pe Andrew Garfield, Hugo Weaving, Sam Worthington şi Teresa Palmer. Pelicula va apărea în cinematografele din SUA în luna noiembrie.

Nathaniel Buzolic se alătură, astfel, actorilor Craig Parker (Claudius Glaber din „Spartacus“, elful Haldir în „Stăpânul Inelelor“) şi Tom Wlaschiha (Jaqen H’ghar/ Faceless Man din Game of Thrones“) pentru întâlniri memorabile cu publicul din România la cea de-a cincea ediţie a celui mai mare eveniment de tip convenţie din estul Europei -  East European Comic Con.

Biletele se găsesc online pe eventim.ro şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

Reamintim publicului că cea de-a cincea ediţie East European Comic Con s-a decalat cu 6 luni, urmând să se desfăşoare în perioada 5-7 mai la Romexpo. Decizia a fost bazată pe faptul că mulţi dintre potenţialii invitaţi (actori, artişti consacraţi sau youtuberi internaţionali) nu au putut veni la evenimentul programat în noiembrie din cauza programului încărcat din aceasta perioadă (de exemplu, filmările pentru serialul „Game of Thrones“ se încheie abia la finalul lunii noiembrie). 

East European Comic Con se va extinde şi va dispune de o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi. Evenimentul este destinat tuturor celor pasionaţi de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con vă aşteaptă o zonă întreagă dedicată jocurilor video, precum şi concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat, dar şi surprize rezervate amatorilor de Pokemon GO. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online.

ShowbizPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite