„Visuri la cheie“, debut cu audienţe duble faţă de concurenţă. În prima ediţie, dorinţa familiei Anton a devenit realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sezonul trei al show-ului „Visuri la cheie“ a debutat din poziţia de lider în topul audienţelor, având cifre duble faţă de locul al doilea pe toate categoriile de public. Totodată, echipa emisiunii a reuşit să renoveze casa unei familii care îşi dorea o locuinţă complet utilată.

Câţi români s-au uitat la prima ediţie „Visuri la cheie“ 

La nivel naţional, „Visuri la cheie“ a fost urmărită de 1,9 milioane de telespectatori pe minut. Pe locul doi, Kanal D, cu serialul „Gunes“, a avut un milion de telespectatori, iar Antena 1, pe locul trei, cu filmul „Cursă mortală 2“, a vut 777.000 de telespectatori, arată paginademedia.ro.

La nivel urban, emisiunea de pe Pro TV a avut un milion de telespectatori, fiind urmat de Kanal D, cu cifre la jumătate, 521.000 de telespectatori, şi de Antena 3, cu 417.000 de telespectatori. Antena 1 s-a clasat pe locul patru cu 364.000 de telespectatori.

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste între 18 şi 49 de ani, Pro TV a înregistrat o medie de 583.000 de telespectatori. Antena 1 a fost pe locul doi cu 226.000 de telespectatori, iar Kanal pe locul trei cu 151.000 de telespectatori. 

Ce vis s-a îndeplinit în primul episod 

În primul episod al noului sezon, cea mai mare dorinţă a familiei Anton a devenit realitate cu ajutorul echipei „Visuri la cheie“. În numai două săptămâni, Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi şi Dragoş Isăcescu au reuşit să transforme o casă distrusă într-o locuinţă de vis şi să le schimbe destinul unor oameni cu care viaţa a fost dură.

Cristina, Bogdan şi băieţelul lor, Vlăduţ, trăiesc în localitatea Călineşti, judeţul Argeş. Cei trei au fost greu încercaţi de viaţă, iar momentul de cumpănă l-a reprezentat accidentul bărbatului, atunci când, lucrând la renovarea casei, a căzut de pe acoperiş şi a rămas imobilizat în scaun cu rotile. Cu toate că traiul lor s-a îngreunat considerabil, cei doi nu au renunţat nicio clipă la visul lor, acela de a avea o locuinţă complet utilată şi de a-i oferi celui mic un viitor frumos, lipsit de griji.

Echipa „Visuri la cheie“ a ajuns la familia Anton şi a reuşit să-i lase fără cuvinte pe Bogdan şi Cristina. Cei doi au ştiut întotdeauna că trebuie să lupte singuri pentru ceea ce îşi doresc şi că totul se realizează prin forţe proprii, însă de data aceasta lucrurile au stat altfel. În faţa lor se aflau oamenii cu ajutorul cărora visul lor a devenit realitate. Împreună au făcut inspecţia casei, au discutat despre proiecte şi lucruri importante din viaţă, dar şi despre planuri de viitor. La final, familia a plecat în prima vacanţă în formulă de trei, iar Dragoş Bucur împreună cu echipa sa şi zeci de voluntari au golit casa şi au pregătit totul pentru renovarea în timp record. 

image

FOTO Pro TV 

Momentele petrecute în vacanţa la munte au fost magice. Cei trei s-au plimbat, au admirat peisajele şi s-au bucurat de timpul preţios petrecut departe de casă. Iar asta nu a fost tot! Bogdan, fiind un mare fan al serialului „Las Fierbinţi“, a avut parte de o surpriză de neuitat din partea lui Dragoş Bucur. Au mers împreună în locul în care se filmează serialul, iar Bogdan a avut ocazia să-i cunoască pe Adrian Văncică şi Toma Cuzin, cei doi actori care interpretează în serial rolurile lui Celentano şi Firicel, cu care a stat de vorbă minute în şir. 

image

FOTO Pro TV 

În tot acest timp, echipa „Visuri la cheie“ a gândit planul noii case, o casă ruptă de trecut, care se uită spre viitor, iar Alina şi Adela au mers la Muzeul Satului din Goleşti pentru a se inspira, deoarece fiecare proiect la care lucrează este unic. Aşa că, cele două s-au consultat cu specialişti şi s-au conectat la tot ceea ce înseamnă tradiţie în arhitectura locală. Şi-au dorit pentru familia Anton o locuinţă aerisită, luminoasă, cu un aer scandinav şi câteva accente moderne şi au reuşit. Şi interiorul a fost gândit în detaliu şi a fost adaptat la nevoile lui Bogdan. Au realizat o cabină de duş specială şi o zonă de recuperare. În ceea ce priveşte decorarea camerei celui mic, s-a ţinut cont de faptul că spaţiul trebuie să fie generos, astfel încât să poată petrece timp cu părinţii, dar să aibă şi suficient loc de joacă sau de studiu. Printurile de inspiraţie scandinavă sunt specifice locuinţei, le regăsim în toate camerele şi au rolul de a da unitate spaţiului. Dragoş Isăcescu a avut grijă de grădină şi spaţiile verzi, a reuşit să creeze locuri în care să se bucure de viaţa la curte. A făcut o mică terasă cu o bucătărie de vară, iar pentru cel mic a amplasat o trambulină chiar lângă locul în care a mutat spaţiul de exerciţii al tatălui. 

image

FOTO Pro TV 

Timpul a trecut foarte repede, iar familia Anton s-a întors acasă cu foarte mari emoţii. A venit ziua pe care au aşteptat-o cu nerăbdare două săptămâni. În momentul în care au ajuns la Călineşti, cei trei au fost uluiţi de transformare, nu au putut crede că ceea ce li se întâmplă este adevărat şi că, în sfârşit, visul lor a devenit realitate. Au plâns de fericire, iar Bogdan, ajutat de Dragoş Bucur, a păşit în noua casă, totul pentru un nou început, unul mai luminos, în care dorinţele devin realitate. Cei trei sunt gata să înceapă o nouă viaţă într-o locuinţă spaţioasă, complet utilată şi gândită special pentru ei şi nevoile lor.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite