VIDEO Primul teaser al noului sezon din „Urzeala tronurilor“ dezvăluie soarta războinicei Arya Stark

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul teaser al sezonului cinci din serialul „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ a fost lansat şi o are ca protagonistă pe mica războinică Arya, interpretată de actriţa Maisie Williams.

Echipa din spatele celui mai de succes serial al momentului, „Urzeala tronurilor“, a lansat primul teaser al celui de-al cincilea sezon, precum şi un site special, ThreeEyedRaven.com, unde fanii seriei sunt încurajaţi să-şi creeze un cont cu ajutorul căruia pot primi noi informaţii despre serial prin intermediul platformei Twitter sau prin SMS, după cum scrie „Variety“.

Cei care aleg să se înscrie primesc mesajul „Acum ai puterea clarvăzătoare #TheSight. Fii atent la viziunile din viitor.“ Potrivit „The Hollywood Reporter“, pe acest site va fi publicat şi trailer-ul complet al noului sezon.

În teaserul de zece secunde apar imagini cu Arya în diferite ipostaze, personajul transformându-se radical pe parcursul celor patru sezoane, devenind dintr-un „băieţoi“ o adevărată luptătoare întărită în captivitatea lui Sandor „The Hound“ Clegane (Rory McCann). Amintim că la sfârşitul celui de-al patrulea sezon, Arya Stark îşi recuperează libertatea, părăsindu-l pe Clegane, care se afla în agonie, la marginea drumului şi folosind moneda mistică dăruită de Jaqen H'ghar pentru a ajunge la bordul unei nave care navighează spre Braavos.

Acum, soarta tinerei este dezvăluită în primul teaser, publicat pe pagina de Twitter a serialului alături de mesajul „Corbul aduce #TheSight“. Corbul cu trei ochi este cel care apare în viziunile misterioase ale fratelui Aryei, Brandon. Clipul video debutează cu chipul Aryei, iar pe fundal se poate distinge vocea Preotesei Roşii Melisandre (Carice van Houten) care îi spune: „Văd întunericul în tine.“ Replica nu este una nouă, căci în sezonul trei, Melisandre este surprinsă spunând: „Văd întunericul în tine. Şi în întunericul acela, ochii se uită spre mine. Ochi căprui, ochi albaştri, ochi verzi. Ochi pe care îi vei închide întotdeauna. Ne vom revedea.“, după cum notează şi hbo.ro.

De asemenea, mai multe imagini o înfăţişează pe orfana lui Ned şi Catelyn Stark alergând printr-o pădure şi atacând o persoană necunoscută cu sabia ei, „Acul“. Totuşi, niciun personaj nou nu este prezentat în teaser, deşi producătorii au dezvăluit o serie de nume care s-au adăugat distribuţiei.

Ultimul sezon dezvăluie că Jaimie Lannister are ingrata sarcină de a merge în Dorne, după moartea şocantă a prinţului Oberyn Martell (Pedro Pascal) din timpul duelului din Debarcaderul Regelui, care i-a decis soarta lui Tyrion Lannister (Peter Dinklage). Acesta din urmă, însă, reuşeşte să evadeze, după ce-şi omoară tatăl, Tywin Lannister (Charles Dance), în timp ce Jon Snow (Kit Harington) va trebui să-şi revină după marea bătălie de la Zid, iar Mama dragonilor, Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), continuă să-şi clădească propriul imperiu.

Contrar măsurilor stricte de precauţie luate de echipa HBO pentru ca unele dintre scenele-cheie ale următorului sezon să fie filmate în secret, o serie de imagini şi o filmare au circulat pe Internet, fanii aflând că va avea loc o nouă nuntă cu final tragic. 

„Urzeala tronurilor“ a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor, plăcerea morbidă a lui George R.R. Martin, autorul romanelor care stau la baza serialului, de a-şi ucide personajele într-o manieră grotească şi scenelor controversate.


Citiţi şi alte materiale despre „Urzeala tronurilor“:

VIDEO O filmare şi imagini din culisele noului sezon „Urzeala tronurilor“ dezvăluie încă o nuntă cu final tragic Un clip video şi o serie de fotografii de pe platourile de filmare ale celui de-al cincilea sezon din „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ au „scăpat“ pe Internet şi dezvăluie detaliile şocante ale unei noi nunţi, scrie „Huffington Post“. Vă atenţionăm că articolul conţine informaţii pe care s-ar putea să nu le cunoaşteţi.

Ce măsuri au luat producătorii HBO pentru a filma în taină o scenă nud din serialul „Urzeala tronurilor“ Scena-cheie din următorul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, în care actriţa Lena Headey, interpreta reginei Cersei Lannister, apare nud, a fost filmată timp de patru zile, producătorii HBO cheltuind 50.000 de dolari pe zi pentru a o ţine „secretă“, lucru pe care nu l-au reuşit, după cum scrie TMZ.com.

FOTO VIDEO Cine sunt noii actori din serialul „Urzeala tronurilor“ Fanii serialului „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ ştiu deja că o mare parte din acţiunea următorului sezon se va desfăşura în ţinutul Dorne. Cei care sunt cu un pas înainte şi au citit romanele semnate de George RR Martin ştiu şi care vor fi noile personaje. Dar acum ştim şi cine vor fi actorii care vor păşi în Cele Şapte Regate.

INFOGRAFIE Cum se face sex în „Urzeala tronurilor“ „Urzeala tronurilor“, unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor şi scenelor controversate. Iar atunci când nu apar în episoade cu lupte sângeroase şi când nu „ţes“ noi urzeli, protagoniştii fac sex - sălbatic, incestuos, cu prostituate - iar legăturile homosexuale şi orgiile nu lipsesc.

„Urzeala tronurilor“, un fenomen ce a trecut graniţele TV A adus atâta moarte încât a scandalizat opinia publică, a născut replici ce fac astăzi parte din limbajul urban, iar personajele sale sunt copiate în viaţa reală. Este cel mai de succes serial din istoria HBO, dar şi cel mai piratat serial din lume. „Urzeala tronurilor“ a devenit un fenomen cu o coordonată socială mult mai importantă decât pare la prima vedere. Deşi sezonul patru a ajuns la final, fenomenul creat de George R.R. Martin continuă.

„Urzeala tronurilor“: Vipera Roşie şi Muntele au oferit cea mai şocantă scenă a serialului. Soarta lui Tyrion este incertă Episodul opt din serialul „Urzeala tronurilor“ a prezentat mult aşteptata confruntare dintre Vipera Roşie, Oberyn Martell (interpretat de actorul Pedro Pascal) şi Muntele, Gregor Clegane (interpretat de Hafþór Júlíus Björnsson), iar scena a fost una dintre cele mai şocante de până acum, după cum au mărturisit chiar şi protagoniştii săi.

A murit cel mai detestat personaj din „Urzeala tronurilor“. Scena a declanşat o adevărată isterie în rândul fanilor Al doilea episod din serialul-fenomen „Urzeala tronurilor“ a marcat dispariţia unuia dintre cele mai detestate personaje. Scena a dat naştere unei adevărate isterii în rândul fanilor şi va intra, fără îndoială, în istoria televiziunii drept unul dintre cele mai şocante momente. Despre scena, a cărei pregătire a durat şase luni, au vorbit protagonistul şi regizorul seriei. Avertisment: articolul poate releva detalii pe care încă nu le ştiţi..

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite