VIDEO O filmare şi imagini din culisele noului sezon „Urzeala tronurilor“ dezvăluie încă o nuntă cu final tragic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clip video şi o serie de fotografii de pe platourile de filmare ale celui de-al cincilea sezon din „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ au „scăpat“ pe Internet şi dezvăluie detaliile şocante ale unei noi nunţi, scrie „Huffington Post“. Vă atenţionăm că articolul conţine informaţii pe care s-ar putea să nu le cunoaşteţi.

După ce, la începutul acestei săptămâni, o serie de imagini din culisele filmărilor pentru noul sezon al serialului-fenomen „Urzeala tronurilor“ au fost publicate pe internet, acum a apărut şi o filmare care prezintă o altă nuntă cu final tragic - una dintre cele mai importante scene ale noului sezon, notează „Huffington Post“.

Fotografiile dezvăluie ce se întâmplă cu Tyrion Lannister, care la sfârşitul sezonului patru a fost condamnat la moarte pentru uciderea regelui Joffrey Baratheon, dar a reuşit să evadeze, ba chiar să-şi omoare tatăl, Tywin Lannister. 

Ei bine, dacă până acum soarta piticului era incertă, imaginile dezvăluie că acesta fuge din Debarcaderul Regelui şi i se alătură prinţesei Daenerys Targaryen, mama dragonilor. 

image

Tyrion, Hizdahr zo Loraq, Daenerys şi Missendei FOTO Splash News/ Daily Mail 

Un alt set de imagini îi prezintă pe Daenerys, Jorah, Daario şi Missendei în Daznak's Pit, una dintre cele mai mari arene de luptă din Meereen, care se redeschide cu ocazia căsătoriei prinţesei Daenerys cu Hizdahr zo Loraq, membru al unei familii de nobili. Conform romanelor semnate de George R.R. Martin care stau la baza serialului, Daenerys este forţată să facă mai multe compromisuri pentru a evita războiul, iar unul dintre ele este să accepte cererea în căsătorie. 

Un grup numit Fii lui Harpie îi vor ataca pe soldaţii şi susţinătorii prinţesei Daenerys, dar lucrurile iau o turnură neaşteptată odată cu apariţia dragonului Drogon. 

image

Daenerys, în mijlocul unei lupte FOTO winteriscoming.com

În filmarea care a „scăpat“ pe internet, Drogon scuipă foc pe un grup de soldaţi, în timp ce aceştia se luptă pentru a supravieţui. Ei bine, se pare că fanii „Urzeala tronurilor“ vor avea parte de o nouă ceremonie transformată într-o scenă şocantă şi sângeroasă, dar acest lucru a devenit ceva absolut normal pentru serialul recunoscut pentru scenele extrem de violente. 

Mai multe imagini găsiţi aici şi aici.

   

O filmare din culisele noului sezon al serialului „Urzeala tronurilor“ dezvăluie încă o nuntă cu final tragic


Citiţi şi alte materiale despre „Urzeala tronurilor“:

Ce măsuri au luat producătorii HBO pentru a filma în taină o scenă nud din serialul „Urzeala tronurilor“ Scena-cheie din următorul sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“, în care actriţa Lena Headey, interpreta reginei Cersei Lannister, apare nud, a fost filmată timp de patru zile, producătorii HBO cheltuind 50.000 de dolari pe zi pentru a o ţine „secretă“, lucru pe care nu l-au reuşit, după cum scrie TMZ.com.

FOTO VIDEO Cine sunt noii actori din serialul „Urzeala tronurilor“ Fanii serialului „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor“ ştiu deja că o mare parte din acţiunea următorului sezon se va desfăşura în ţinutul Dorne. Cei care sunt cu un pas înainte şi au citit romanele semnate de George RR Martin ştiu şi care vor fi noile personaje. Dar acum ştim şi cine vor fi actorii care vor păşi în Cele Şapte Regate.

INFOGRAFIE Cum se face sex în „Urzeala tronurilor“ „Urzeala tronurilor“, unul dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, a câştigat rapid fani datorită personajelor complexe, intrigilor şi scenelor controversate. Iar atunci când nu apar în episoade cu lupte sângeroase şi când nu „ţes“ noi urzeli, protagoniştii fac sex - sălbatic, incestuos, cu prostituate - iar legăturile homosexuale şi orgiile nu lipsesc.

„Urzeala tronurilor“, un fenomen ce a trecut graniţele TV A adus atâta moarte încât a scandalizat opinia publică, a născut replici ce fac astăzi parte din limbajul urban, iar personajele sale sunt copiate în viaţa reală. Este cel mai de succes serial din istoria HBO, dar şi cel mai piratat serial din lume. „Urzeala tronurilor“ a devenit un fenomen cu o coordonată socială mult mai importantă decât pare la prima vedere. Deşi sezonul patru a ajuns la final, fenomenul creat de George R.R. Martin continuă.

„Urzeala tronurilor“: Vipera Roşie şi Muntele au oferit cea mai şocantă scenă a serialului. Soarta lui Tyrion este incertă Episodul opt din serialul „Urzeala tronurilor“ a prezentat mult aşteptata confruntare dintre Vipera Roşie, Oberyn Martell (interpretat de actorul Pedro Pascal) şi Muntele, Gregor Clegane (interpretat de Hafþór Júlíus Björnsson), iar scena a fost una dintre cele mai şocante de până acum, după cum au mărturisit chiar şi protagoniştii săi.

A murit cel mai detestat personaj din „Urzeala tronurilor“. Scena a declanşat o adevărată isterie în rândul fanilor Al doilea episod din serialul-fenomen „Urzeala tronurilor“ a marcat dispariţia unuia dintre cele mai detestate personaje. Scena a dat naştere unei adevărate isterii în rândul fanilor şi va intra, fără îndoială, în istoria televiziunii drept unul dintre cele mai şocante momente. Despre scena, a cărei pregătire a durat şase luni, au vorbit protagonistul şi regizorul seriei. Avertisment: articolul poate releva detalii pe care încă nu le ştiţi..

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite