VIDEO Debut în forţă pentru „Mondenii“: Cornel Ilie a gătit ca la căminul studenţesc, iar Vladimir Putin a venit la concertul lui Ştefan Bănică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Mondenii“, care au revenit la Prima TV sâmbătă seara, au început în forţă noul sezon cu o ediţie incendiară de comedie live. Invitatul special al primului show a fost Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.

Cornel Ilie a intrat în pielea unui concurent la o emisiune culinară, „Cămin Chef“, o adevărată probă de „supravieţuire“ într-un cămin studenţesc. Cornel a preparat fasole la conservă, la care a adăugat carne din shaorma. Preparatul a fost gătit, evident, pe reşou, dar s-a dovedit a fi pe gustul chefilor.      

O altă premieră a serii a fost prezenţa preşedintelui rus, Vladimir Putin, care a venit la Bucureşti însoţit de o armată de soldaţi. Scopul vizitei: dorinţa de a merge la un concert al lui Ştefan Bănică jr.

De asemenea, au fost difuzate imagini de la Gala Premiilor Gopo. Leonardo DiCaprio nu a luat nici de această dată nimic. În schimb, producţia „Gravity“ a fost desemnată Cel mai bun film românesc în spaţiu, acţiunea petrecându-se fix la 20.000 de kilometri deasupra României. Şi dacă toată lumea s-a îmbrăcat frumos, la acest eveniment a fost prezentă şi o doamnă care ar fi fost în stare să se îmbrace în covorul roşu.

image

Andreea Raicu, în carne şi oase, le-a dezvăluit „Mondenilor“ secretul siluetei sale perfecte, iar personajul Andreea Esca a prezentat ştirile serii, de unde  am aflat că Mickey Mouse se trage dintr-o familie de şobolani români.  

Giovani Becali, Meme Stoica şi Cristi Borcea au fost invitaţi la talk-show-ul prezentat de Raluca Arvat. Aceasta a fost prima apariţie a celor trei într-o emisiune de televiziune, după ce au fost arestaţi. Nu au lipsit din emisiune nici momentele muzicale, asigurate de trupele Smashed Mosquito şi Vunk. 

Emisiunea „Mondenii“ s-a reinventat într-un format unic în România: primul scheci comedy show realizat live. Aproape toate momentele emisiunii sunt realizate în direct, contactul cu telespectatorii fiind punctul cheie al show-ului. Show-ul este difuzat în fiecare sîmbătă seara, la Prima TV. 

„Mondenii” au revenit şi s-au mutat în „casă” nouă: debutul noului sezon

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite