VIDEO Best of „Românii au talent“: cele mai tari momente din 15 martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reprezentaţia trupei „Roxi&Team” din cadrul emisiunii „Românii au talent”, ediţia din 15 martie FOTO Facebook
Reprezentaţia trupei „Roxi&Team” din cadrul emisiunii „Românii au talent”, ediţia din 15 martie FOTO Facebook

Emoţii de tot felul, talente care mai de care mai neaşteptate şi surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe soţii sun ingredientele celei de-a cincea ediţii a show-ului „Românii au talent“.

Adrenalina a atins cote maxime vineri seară, la emisiunea „Românii au talent”, cu doi concurenţi care au susţinut un număr de parkour, la care nimeni nu se aştepta: aceştia au sărit pe rând peste masă juriului, aterizând direct în sală. Smiley şi Pavel Bartoş au venit şi ei imediat pe scenă, impresionaţi de ceea ce au văzut şi pentru a se asigură că aterizarea celor doi a avut loc în siguranţă.

George Toader, fratele pizzerului Claudiu Toader, cel care a făcut senzaţie în sezonul al doilea al talent show-ului, a pregătit un număr cel puţin la fel de spectaculos în încercarea de a convinge juriul.

O dresoare de câini a venit pe scenă cu un patruped simpatic. Teodora Dinulescu, în vârstă de 17 ani, a prezentat un moment spectaculos. „Mă bucur enorm, ce reuşiţi să faceţi împreună pe scenă este fantastic!“, i-a spus Mihai Petre fetei, iar câinele a început să latre. Cei doi au primit aprobarea de a merge în etapa următoare.

O altă reprezentanţie care a captat atenţia a fost cea a Roxanei Atofanei, o copilă în vârstă de 13 ani care suferă de boala oaselor de sticlă şi care a cântat piesa „Gypsy” a Shakirei, alături de trupa „Roxi&Team”.

Deşi nu se anunţa a fi remarcabilă, reprezentanţia majoretelor de la Râşnov a reuşit să-l impresioneze pe însuşi Mihai Petre, care declarase, la început, că nu-i plac showurile cu majorete. Trupa braşoveană are, deja, în palmares două titluri de campioane naţionale la dans acrobatic.

Însă, de departe, „cel mai frumos moment al serii”, după cum l-a descris Andra, care a aplaudat în picioare în timpul piesei, a fost cel creat de Sorin Ursan, în vârstă de 41 de ani, consacrat deja ca juristul tenor din Suceava. Juristul a apărut pe scenă, povestind, iniţial, despre talentul său la desen. A sfârşit prin a cuceri publicul cu vocea sa, interpretând aria „Nessun Dorma”, de Pucini, în timp ce pe hârtie schiţa portretul compozitorului.

Românii au talent, sezonul 3 - Cele mai tari momente din 15 martie

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite