FOTO „Românii au talent“: momentele care au făcut deliciul juriului

0
0
Pizzerul George Toader FOTO PRO TV
Pizzerul George Toader FOTO PRO TV

Ediţia de vineri, 15 martie, a emisiunii „Românii au talent“ a fost una plină de surprize. Juriul a fost pus la încercare de numerele spectaculoase prezentate de participanţi, iar prestaţiile inedite au ridicat publicul în picioare.

O astfel de prestaţie a fost şi cea a lui George Toader, fratele pizzerului Claudiu Toader, care în sezonul al doilea al emisiunii a ajuns până în semifinală. 

George a arătat că poate învârti pe degete atât juriul, cât şi aluatul de pizza. Evident, momentul a fost unul pe placul lui Smiley şi al lui Pavel Bartoş, care au decis să îşi arate la rândul lor priceperea. 

Publicul a luat şi el parte la această demonstraţie. 

Romanii au talent editia 15 martie FOTO PRO TV

Pizzerul George Toader, pe scena de la „Românii au talent“ FOTO PRO TV

O dresoare de câini a venit pe scenă cu un patruped simpatic. Teodora Dinulescu, în vârstă de 17 ani, a prezentat un moment spectaculos, iar juriul a rămas cât se poate de impresionat.

Mă bucur enorm, ce reuşiţi să faceţi împreună pe scenă este fantastic!“, i-a spus Mihai Petre fetei, iar câinele a început să latre. Cei doi au primit aprobarea de a merge în etapa următoare. 

Desigur, au existat momente amuzante şi concurenţi mai puţin inspiraţi. Un bărbat a dansat pe melodia „Alejandro“, interpretată de Lady Gaga, într-o ultimă încercare de a convinge juriul că are toate atuurile necesare unei vedete. A ieşit în cele din urmă de pe scenă în aplauzele publicului. „Bravo, mă, nenea Popa!“, a strigat şi Andi Moisescu.

Un alt concurent a dorit să urce pe scenă cu o sticlă de alcool în mână. „Ia o duşcă“, l-a îndemnat Smiley.

„Ţi-ai făcut încălzirea, văd“, l-a ironizat Mihai Petre pe tânărul în vârstă de 20 de ani. Întrebat care e talentul lui, a răspuns: „Am mai multe talente, mă pricep şi la construcţii, la curăţat cartofi, dar în seara asta vreau doar să dansez“.

Romanii au talent 2013 FOTO PRO TV

După ce a pus sticla pe scenă şi a imitat o căzătură, tânărul s-a ridicat şi a început să danseze, spre uimirea publicului şi în exclamaţiile entuziasmate ale juriului. Dansul inedit  le-a smuls hohote de râs juraţilor care, în cele din urmă, l-au acceptat.

„Ce bine şi-a făcut numărul omul, bravo mă!“, i-a spus Smiley, iar Andra l-a asigurat că este foarte talentat.

Omule, eşti senzaţional! Rar am văzut aşa ceva!“, i-a spus Andi Moisescu, iar Mihai Petre l-a caracterizat ca fiind un „supertalent“.

Ne vedem în finală!“, a promis tânărul.

Sorin Ursan, din Suceava, s-a prezentat ca fiind grafician, povestind că desenează din copilărie. Cu toate acestea, bărbatul a început să cânte în timp ce desena, iar vocea lui i-a uimit pe cei prezenţi, la fel ca şi desenul, portretul compozitorului Giacomo Puccini. 

„E posibil să fie cel mai frumos moment de sezonul ăsta“, i-a spus Andi Moisescu bărbatului care a prezentat ultimul moment al emisiunii.

 

 

 

 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri