Vica Blochina, stăpâna „Fermei Vedetelor“: cine a părăsit show-ul de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nea
Raţă, alături de Dan Helciug, Vica Blochina şi Cristina Cioran,
la „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV
Nea Raţă, alături de Dan Helciug, Vica Blochina şi Cristina Cioran, la „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

Vica Blochina a primit titul de „fermier al săptămânii“, după ce Ştefan Stan a numit-o în scrisoarea sa de plecare, iar Mioara Velicu s-a simţit exclusă de grup şi a hotărât să plece de bunăvoie, în cel mai nou episod de la „Ferma Vedetelor“.

O nouă săptămâna a început la „Ferma Vedetelor“. Jocuri, controverse, tensiune şi un nou fermier al săptămânii, aşa poate fi rezumată în câteva cuvinte cea mai recentă ediţie. Ştefan Stan s-a ţinut de promisiunea făcută înainte să iasă din casă, iar supriza pe care le-a pregătit-o colegilor săi a fost să o aleagă pe Vica Blochina drept fermier al săptămânii.

Dimineţa a început cu glume şi dans, iar Dima a făcut o confesiune care îi stătea de mult pe suflet: s-a săturat de mămăligă. Spiritul creativ al lui Dan a pus în scenă o nouă ediţie din „Ferma Gossip“ care le-a avut drept moderatoare pe Cristina şi Vica, iar Dima şi Corina au fost invitaţii speciali. Temele emisiunii au variat de la capră, la sex sau chiar la sâni. Însă, nu toată lumea s-a bucurat de noua ediţie „Ferma Gossip“, după ce Mioara s-a simţit din nou exclusă de gaşca veselă: „Dan nu m-a invitat să fac parte din videoclipul lui care se va difuza în interiorul fermei. M-am simţit jignită“, a spus ea.

Pachete de acasă pentru fermieri

Un nou răvaş misterios le-a animat ziua femierilor şi un nou colet surpriză i-a aşteptat bine ascuns în pădure, mirajul premiului pe care îl primeau după îndeplinirea sarcinii făcându-i pe concurenţi să o rupă la fugă în căutarea lui.

De această dată oina a fost provocarea zilei: „Ne-am întors cumva la origini. Ceea ce astăzi americanii numesc baseball, este oina pe care noi o aveam cu mult înaintea lor“, a spus Ionuţ. Distracţie, alergătură, voie bună, trânte, faulturi şi placaje, aşa s-a desfăşurat jocul fermierilor după propriile reguli. „Mie nu îmi plac jocurile astea agresive. Putem să ne jucăm cu versurile“, a declarat Cristina. Spiritele s-au încins pe teren, iar Augustin şi-a pierdut răbdarea: „Lăsaţi-mă în pace că nu mai joc. Îmi vin nervii şi fac vreo prostie“

Premiile, pentru care s-au luptat în noroi şi s-au îmbrâncit, au fost pachetele primite de acasă, de la cei dragi, care i-au emoţionat: „Mi-am adus aminte de casă, de bunăstare, de mirosul fresh, de civilizaţia de care nu îmi este dor încă“, a spus Vica, iar Ionuţ a completat: „Emoţional m-a răvăşit“.

ferma vedetelor foto pro tv

Fermierii, la treabă FOTO Pro TV

Mioara velicu, exclusă de grupul „Fermei“

Momentul cel mai emoţionant al serii a fost discuţia Mioarei între patru ochi cu Ionuţ, atunci când i-a mărturisit că vrea să părăsească „Ferma Vedetelor“ deoarece nu mai rezistă psihic să se simtă exclusă: „Gata! Nu mai am putere! Poate dacă ar fi fost altfel atmosfera aş fi participat cu toată puterea mea“, a mărturisit ea. Ionuţ a încercat să îi dea putere, să o convingă să rămână, însă nu a reuşit. Lipsa de afecţiune a făcut-o pe Mioara să izbucnească în lacrimi când a vorbit cu familia la telefon şi să spună: „Vreau să fiu iubită de voi“.

Nea Raţă a fost întâmpinat cu un cântec perfect pentru vremea ploioasă de afară atunci când a venit să le aducă alimentele pentru noua săptămână. Pe lângă hrană, el le-a mai adus şi pelerine de ploaie, scule de curăţat porumbul, gazon, materiale de construcţie pentru coteţul găinilor.

ferma vedetelor foto pro tv

Construirea serei FOTO Pro TV

Sarcina săptămânii este construirea coteţului pentru păsări, iar pe lângă asta, concurenţii mai trebuie să organizeze curtea şi să pună gazon. Pentru că au reuşit să termine sarcina săptămânii trecute, anume solarul, nea Raţă le-a dat fermierilor restul de 20 de arginţi promişi.

Mioara Velicu a părăsit „Ferma“, iar Vica a devenit stăpână

Iulia Vântur i-a vizitat pe fermieri pentru a le citi scrisoarea lăsată de Ştefan şi pentru a le spune cine este noul fermier al săptămânii. Surpriza lui Ştefan pentru colegii săi a fost alegerea Vicăi Blochina drept conducătoare a fermei. „Poate dintr-un anumit punct de vedere m-am aşteptat, aşa undeva în adâncul sufletului meu. Nu îmi pare rău că am ajuns în postura de şef. Mi-am dovedit faptul că prietenii mei mă consideră o femeie puternică, organizată“, a spus Vica.

Însă venirea Iuliei în casă a culminat şi cu o veste mai puţin veselă, decizia Mioarei de a părăsi „Ferma Vedetelor“. Vestea a fost acceptată de restul concurenţilor, care şi-au luat la revedere printre lacrimi de la femeia care le-a fost ca o mamă preţ de câteva săptămâni.

ferma vedetelor foto pro tv

Mioara Velicu, la plecare FOTO Pro TV

În viitoarea ediţie, telespectatorii vor vedea cum s-au organizat fermierii pentru prima dată ca o adevărată echipă. Tudorel Filimon le va face o vizită surpriză concurenţilor, însă nu va veni singur. Pe cine va aduce cu el şi cum vor reacţiona concurenţii, telespectatorii pot vedea în această seară, de la 20:30, la Pro TV.

Ferma vedetelor“, urmărită de 1,8 milioane de români

„Ferma Vedetelor“ a fost urmărită în intervalul de difuzare, 20:30 - 22:19, de peste 1,8 milioane de români, iar în minutul de aur de la 20:53 peste 2,3 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a condus topul audienţelor cu 10,9 puncte de rating şi 22,8% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi a obţinut 5,8 puncte de rating şi 12,0% share.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite