Vedetele îşi dau examenul în gastronomie, cu Horia Vîrlan, la „Cireaşa de pe tort“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Vîrlan le-a
pregătit vedetelor multe surprize culinare FOTO Prima TV
Horia Vîrlan le-a pregătit vedetelor multe surprize culinare FOTO Prima TV

Din 26 februarie, vedetele din România îşi dau examenul în gastronomie la Prima TV şi încearcă să-l impresioneze pe maestrului bucătar Horia Vîrlan cu priceperea lor în arta culinară, în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii „Cireaşa de pe tort“.

De-a lungul celor 13 sezoane ale emisiunii „Cireaşa de pe tort“, zeci de vedete din România au acceptat provocarea de a găti atent supravegheate de ochii vigilenţi ai maestrului Horia Vîrlan. Unele s-au descurcat foarte bine, altele, însă, au apelat la ajutorul prietenilor sau al mamelor, pentru prepararea unei cine onorabile.

„Am crezut că nu mai sunt vedete care să nu fi venit la «Cireaşa de pe tort». Îmi făcusem o listă cu cei care nu au fost şi erau foarte puţini. Dar, uite că au mai rămas şi sunt persoane deosebite care îşi doresc foarte mult să vină la emisiune. Dar pentru că vreau să fie o surpriză nu o să vă spun despre cine este vorba. Vă zic doar că sunt oameni foarte cunoscuţi care vor fi în acest sezon la «Cireaşa de pe tort», a declarat Horia Vîrlan.

Ca şi în sezoanele anterioare, în fiecare săptămână, vor fi prezente la „Cireaşa de pe tort“ câte patru vedete. Cu meniuri sofisticate sau preparate tradiţionale româneşti, celebrităţile vor încerca să treacă testul priceperii în bucătărie şi să demonstreze că sunt demne de titlul „Gazda perfectă“. Maestrului Horia Vîrlan le va comenta prestaţiile, în stilul caracteristic şi, mai mult decât atât, le va pregăti vedetelor multe surprize culinare.

Cum se vor descurca starurile în bucătărie şi care sunt picateriile noului sezon, telespectatorii vor vedea la „Cireaşa de pe tort“, din 26 februarie, de joi până duminică, de la ora 19:30, la Prima TV.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite