Un copil care găteşte de la cinci ani a impresionat la „Chefi la cuţite“. Ce a gătit şi ce reacţii a stârnit: „Seamănă cu Dumitrescu!“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil în vârstă de 13 ani, care seamănă cu chef Florin Dumitrescu, i-a impresionat pe cei membri ai juriului competiţiei culinare „Chefi la cuţite“ cu preparatul său, un pandişpan în două culori.

În cea de-a şaptea ediţie „Chefi la cuţite“, Robert Andronic, care seamănă leit cu chef Florin Dumitrescu, potrivit spuselor lui Scărlătescu, a obţinut un cuţit pentru etapa următoare datorită pandişpanului în două culori – vanilie şi ciocolată - pe care l-a gătit.

Robert are 13 ani, este elev şi vine din Bacău. Pratică judo şi găteşte de la vârsta de cinci ani, micul concurent fiind pasionat de bucătăria moleculară.

„M-am apucat de bucătărie dintr-o joacă, pe la cinci ani. Inventam tot felul de jocuri scoţând toate tigăile şi lingurile din bufetul de bucătărie, iar într-o zi mama m-a întrebat dacă vreau să o ajut. Primul meu preparat a fost un pandişpan“, a povestit concurentul.

„Mi-ar plăcea să învăţ bucătărie moleculară pentru că mi se pare o bucătărie foarte grea şi pe care oricine ar trebui să o ştie dacă vrea să se apuce serios de bucătărie“, a mai spus Robert.

image

Farfuria lui Robert Andronic FOTO Antena 1

Apariţia lui Robert în platou i-a lăsat pe chefi fără cuvinte. „Seamănă cu Florin! Are părul creţ şi poartă 46 la picior“, a fost de părere Cătălin Scărlătescu. Ulterior, chef Dumitrescu l-a îmbrăţişat pe micul concurent.

image

Robert Andronic FOTO Antena 1

„Urmăresc «Chefi la cuţite» încă de la primul sezon şi tot din primul sezon am ţinut cu domnul chef Florin Dumitrescu. Este mai creativ, pentru că este tânăr“, mărturiseşte Robert Andronic, care a ales să meargă în echipa lui Florin Dumitrescu.

În afară de preparatul prezentat în emisiune, Robert a mărturisit că mai găteşte sarmale şi ciorbă de burtă.

Robert Andronic practică de la o vârstă fragedă judo, sport despre care spune: „Îmi place foarte mult pentru că te învaţă să te aperi, să cazi, să fii respectuos, să ai loialitate“. Robert este poreclit Jackson, cel care i-a atribuit acest pseudonim fiind antrenorul lui de judo, care i-a spus aşa deoarece i se părea că seamănă cu Michael Jackson datorită părului cârlionţat. 

Micul concurent are şi un vis: vrea să îşi deschidă propria lui tonetă, un food truck în care să servească deserturi şi diferite preparate asiatice. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri