Tavi Colen, concurent la „Chefi la cuţite“: „Am venit să îl enervez pe Scărlătescu“. Cu ce preparat a impresionat juriul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tavi Colen a venit la „Chefi la cuţite“ FOTO Captură video Antena 1
Tavi Colen a venit la „Chefi la cuţite“ FOTO Captură video Antena 1

Cântăreţul Tavi Colen (49 de ani), fostul component al trupei Talisman, a venit la „Chefi la cuţite“ pentru a-i face o surpriză lui chef Cătălin Scărlătescu (47 de ani).

În ediţia din 24 septembrie a show-ului culinar „Chefi la cuţite“, Tavi Colen a vrut să îi facă o surpriză lui Cătălin Scărlătescu, aşa că le-a prezentat membrilor juriului un preparat special.

Chefii au fost surprinşi de preparatul său, astfel că artistul a plecat cu un cuţit din partea lor. 

Tavi a gătit „rulou de şalău cu degeţele de somon şi algă marină“, care este un preparat relativ simplu, însă artistul a vrut să-i dea o denumire pompoasă. Ca garnitură, acesta a pus pe farfurie baby carrots cu broccoli. 

preparat tavi colen chefi la cutite foto captura video antena 1

Odată cu participarea lui la emisiune, Tavi a vrut să îi demonstreze lui Scărlătescu, care îi este bun prieten, că se pricepe în ale gătitului, după ce a mărturisit că nu poate să gătească de faţă cu chef-ul pentru că de fiecare dată îl apostrofează.

„Am venit azi la «Chefi la cuţite» pentru că vreau să îl enervez pe Scărlătescu pentru că nu suportă să îl apostrofez atunci când găteşte“, a mărturisit Colen.

Când îl prinde pe Scărlătescu gătind trage cu ochiul şi încearcă să fure meserie şi de fiecare dată primeşte replica „taci din gură“, pentru că mereu îşi dă cu părerea: „«Taci din gură» mi se spune de câte 25 de ori pe oră, pentru că tot timpul îmi dau cu părerea şi aş vrea să gătesc într-un alt mod“. 

„De faţă cu el nu gătesc, pentru că apostrofarea lui către mine din două în două secunde este «Tu taci din gură că nu ştii nimic». De asta am venit, mai mult aşa, ca să îl oftic“, a spus Tavi Colen.

Tavi a recunoscut că la început nu a gătit din pasiune, ci din nevoie. Venind la facultate în Bucureşti şi stând la cămin şapte ani, a trebuit să se descurce singur pentru că mama lipsea. De asemenea, artistul se laudă că prietenii săi apreciază mult felul lui de a găti şi că foloseşte numai produse bio. 

image

Artistul a povestit că are grădină, unde-şi pune ceapă şi alte verdeţuri: „Gătitul din viaţa mea este pentru familia mea, pentru prieteni. Fac o omletă... Vreau să spun că prietenii mei de la Holograf, Direcţia 5 abia aşteaptă şi am întrebări săptămânal «Când e omleta aia fabuloasă?». Şi se întâmplă de foarte multe ori să le gătesc şi le gătesc cu mare bucurie. Materia primă e de calitate, pentru că e bio, de la mine de acasă: ouă sunt produse de găinile care mişună prin curte, mai găsim un curcan, mai găsim o răţuşcă, şi întotdeauna verdeaţa este de la mine din grădină“. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite