VIDEO Cine e copilul care a impresionat la „Chefi la cuţite“ cu un preparat inspirat de Jamie Oliver şi Dorian Popa: ce a gătit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihnea Sabou FOTO Captură video Antena 1
Mihnea Sabou FOTO Captură video Antena 1

Mihnea Sabou este elev şi a venit la „Chefi la cuţite“ pentru a impresiona juriul cu preparatul său inspirat de actorul şi cântăreţul Dorian Popa (31 de ani).

În ediţia din 23 septembrie a show-ului culinar, un băiat în vârstă de nouă ani a venit să îi impresioneze pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cu un cheesburger.

„Planul meu este să-i impresionez pe toţi trei, dar cel mai mult vreau să îl impresionez pe chef Sorin Bontea pentru că vreau să fac parte din echipa lui“, a spus Mihnea înainte de a începe să gătească. 

Mihnea Sabou este elev şi locuieşte în Dumbrăviţa, judeţul Timiş. El spune că preparatul său este inspirat din mai multe locuri. Pentru pâine, acesta s-a inspirat de la Jamie Oliver, iar cheeseburger-ul tot este creaţia lui Dorian Popa. Mihnea l-a urmărit pe Dorian pe Youtube şi astfel a ajuns să le prezinte chefilor un cheeseburger diferit.

Mihnea şi-a pregătit singur chifla pentru cheesburger pentru că îi place să facă singur aluatul, în loc să cumpere chiflele din supermarket. 

mihnea sabou chefi la cutite foto captura video antena 1

Copilul le-a pregătit şi o surpriză chefilor, astfel că pe lângă cheeseburger, aceştia vor mai avea încă ceva în farfurie. „Mă bazez foarte mult pe plating“, a declarat el.

mihnea sabou chefi la cutite foto captura video antena 1

Un alt motiv pentru care Mihnea a venit la show-ul culinar a fost să-şi demonstreze lui că se pricepe la gătit şi că nu sunt doar laudele mamei lui pentru că este copilul ei: „Am venit la «Chefi la cuţite» să văd dacă mama îmi zice că gătesc bine doar pentru că sunt copilul ei şi că mă iubeşte sau chiar gătesc bine“.

Mihnea le-a adus membrilor juriului şi câte un cadou – un suport pentru telefon, un breloc şi un popsocket, toate inscripţionate cu mesajul „I love judo“, pentru că vrea să promoveze sportul pe care el îl practică şi are centură portocalie: „Am vrut să vi le dau (cadourile - n.r.) ca să promovez acest sport foarte frumos!“. 

mihnea sabou chefi la cutite foto captura video antena 1
TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite