Topul celor mai urmărite emisiuni de divertisment ale lunii august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Melian, realizatorul emisiunii „Vine Cheful“ FOTO Pro TV
Victor Melian, realizatorul emisiunii „Vine Cheful“ FOTO Pro TV

„Vine Cheful“, difuzată de Pro TV, a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment a lunii august, atrăgând o medie de 531.000 de telespectatori la fiecare ediţie, însă Antena 1 continuă să domine topul zece, şase poziţii fiind ocupate de producţiile postului din Băneasa, potrivit clasamentului publicat de site-ul Paginademedia.ro.

Emisiunea „Vine Cheful“ nu s-a bucurat de audienţe bune în prima jumătate a anului, motiv pentru care a fost scos din grilă, însă pe perioada verii, emisiunea prezentată de Victor Melian a plasat postul Pro TV în fruntea clasamentului, notează Paginademedia.ro.

Locul secund în topul celor mai urmărite producţii de divertisment i-a revenit show-ului prezentat de Dan Negru, „Te pui cu blondele?“, care a adus Antenei 1 o medie de 460.000 de privitori. Podiumul este completat de Kanal D, cu show-ul „Roata norocului“, care a înregistrat în luna august o audienţă medie de 452.000 de telespectatori. 

Potrivit cifrelor publicate de Paginademedia.ro, în topul zece al celor mai urmărite programe de divertisment, Antena 1 mai are cinci emisiuni: „Splash! Vedete la apă“ (locul patru, cu 444.000 de telespectatori), „Mireasă pentru fiul meu“ - Exit Show (locul cinci, cu 418.000 de telespectatori), „Mireasă pentru fiul meu“ - după amiaza (locul şapte, cu 356.000 de telespectatori), „În puii mei“ (locul nouă, cu 308.000 de telespectatori) şi „Poftiţi pe la noi“ (locul zece, cu 300.000 de telespectatori).

„Ce spun românii“, un nou format lansat în această vară de Pro TV, ocupă locul şase, cu o medie de 383.000 de persoane, în timp ce Kanal D ocupă locul opt cu show-ul „Te vreau lângă mine“, care s-a bucurat de o audienţă medie de 333.000 de privitori. Clasamentul complet al celor mai urmărite emisiuni de divertisment ale lunii august poate fi consultat pe Paginademedia.ro

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite