Ozana Barabancea, în lacrimi la „Te cunosc de undeva!“: „M-a răscolit acest moment“

0
0
Publicat:

Una dintre transformările galei de sâmbătă, din show-ul de la Antena 1, o emoționează profund pe Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea, emoționată până la lacrimi de o transformare, la „Te cunosc de undeva!“
Ozana Barabancea, la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Ruleta i-a provocat pe WRS şi Emilian cu o schimbare drastică de gen şi o formaţie care a ţinut capul de afiş al concertelor, cu ani în urmă. Momentul le-a trezit o mulţime de amintiri membrilor juriului şi prezentatorilor show-ului.

Următoarea piesă e un superhit al genului hard-rock“, i-a prezentat Pepe pe WRS şi Emilian, care au petrecut ore bune la machiaj pentru a se transforma în legendara trupă Scorpions. Piesa „Wind of Change“ i-a întors în timp pe juraţi şi pe prezentatori: „A fost un moment care mi-a răscolit amintiri, m-a făcut să plâng un pic“, le-a mărturisit Ozana lui WRS şi Emilian.

Ne-aţi băgat într-o stare... mi-aţi amintit de copilărie, atunci când mergeam la câte un bairam“, completat Pepe. Cum s-au descurc concurenţii cu schimbarea radicală - mai ales că nu prea au avut de-a face cu rock-ul până acum, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!, sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al 18-lea sezon al show-ului a venit cu o premieră: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Unul dintre membrii juriului va folosi chiar în această sâmbătă acest bonus, iar clasamentul va suferi o schimbare drastică.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, sunt:  Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite