Survivor All Stars 2024, Ana Porgras va petrece o noapte în tabăra învingătorilor. Războinicii au câștigat runda fără bătăi de cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Războinicii au câștigat runda în ciuda eforturilor Faimoșilor. Pe lângă recompensă câștigătorii au avut dreptul să aducă pentru o noapte o persoană în echipa lor. Războinicii au ales-o pe Ana Porgras să petreacă noaptea alături de ei, potrivit ProTV

Zannidache și Ana Porgras FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Zannidache și Ana Porgras FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

Zanni a fost vizibil deranjat de deznodământul rundei și a susținut că o parte a coechipierilor nu au dat tot ce au putut, în special Jador.

De altfel, au existat mai multe schimburi de replica între Jador și Zannidache referitoare la comportament, credință și psihologie.

Zannidache : „Ți-am făcut profilul psihologic.”

Jador : „Hai, mă, gata, lasă-mă.”

Potrivit lui Zanni, Jador este mândru și are o dorință de a se scoate în evidență prin umilirea celorlalți. Pe subiectul referitor la post Zmărândescu a spus că și el postește așa că îl înțelege pe Jador.

Jador a ținut să comenteze la un momendat comentariile la adresa sa.

„Mi-am sacrificat cumva viața și timpul cumpărând timp pentru familia mea! Eu muncesc din greu! (...) Eu muncesc mai mult decât toți Faimoșii!” , scrie ProTV.

La sfârșitul rundei Zmărândescu a venit cu o constatare similară comentariilor lui  Zanni, acesta consideră că sunt mulți în echipă care nu își asumă responsabilitățile.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite