Sosia lui Mr. Bean a impresionat la „iUmor“. Cheloo: „Unul dintre cele mai frumoase şi distractive momente de umor din această emisiune“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini i-a cucerit pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac cu numărul său, în prima ediţie a noului sezon „iUmor“, de la Antena 1.

Noul sezon „iUmor“ a debutat cu cel de-al şaptelea sezon vineri, 13 septembrie, de la 20.00, la Antena 1. 

Venit tocmai din Italia, Arnaldo Mangini i-a cucerit pe Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac cu numărul său. Bărbatul l-a imitat perfect pe Mr. Bean, interpretat în original de actorul Rowan Atkinson.  

„Nu am trăit o asemenea bucurie la iUmor, mă bucuram din tot sufletul meu. Nu îmi aduc aminte când am fost atât de fericit, pur şi simplu!”, a spus Bendeac. El a completat: „Este pentru prima dată când sunt extrem de curios să mă uit la imaginea asta, să văd cum arăt eu când sunt foarte, foarte fericit!”, a mai spus Mihai Bendeac. 

Imagine indisponibilă

Mihai Bendeac FOTO Antena 1

„Doar nu credeai că este el?“, spune Delia, vizibil uimită şi ea de asemănare. 

Şi pe Cheloo, Mr. Bean venit tocmai din Italia l-a impresionat foarte tare: „Numărul a fost extraordinar. A fost unul dintre cele mai frumoase şi distractive momente de umor din această emisiune!“, în vreme ce Delia a completat: „Momentul a fost fabulos!“. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite