Smiley, despre orgoliile dintre Brenciu şi Chirilă, din noul sezon „Vocea României“: „S-ar putea să iasă cu scântei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smiley FOTO Pro TV
Smiley FOTO Pro TV

Smiley (35 de ani) a vorbit despre noul sezon „Vocea României“, mărturisind cum vede el emisiunea de pe scaunul de antrenor şi care este părerea lui despre schimbul de replici dintre colegii săi, Horia Brenciu (46 de ani) şi Tudor Chirilă (45 de ani).

Smiley a dezvăluit că viitorul sezon „Vocea României“ va fi unul „un pic mai obraznic“, potrivit protv.ro

„Sezonul ăsta e un pic mai obraznic. E cu un pic mai mult testosteron, pentru că suntem mai mulţi bărbaţi. S-ar putea să iasă cu mai multe scântei, tot din cauză că suntem mai mulţi bărbaţi, dar va fi foarte fun. Cu siguranţă va fi fun, eu m-am distrat din prima zi“, a declarat Smiley pentru sursa citată.

Cântăreţul a vorbit şi despre rolul de antrenor din cadrul show-ului: „Sunt implicat cu totul, sunt responsabil de fiecare moment, de fiecare concurent care intră la mine în echipă, lupt pentru fiecare dintre ei. E cu totul alt rol, e cu totul alceva. Îmi place foarte mult ceea ce fac la «Vocea României», pentru că asta fac tot timpul. Cu asta  mă ocup de mai bine de 20 de ani. Cu asta am început, de fapt. Adică, eu mai întâi am făcut muzică pentru alţi oameni. Şi asta fac şi acum, mă ocup de artişti, îi descopăr, îi ajut să ajungă unde îşi doresc“. 

Smiley spune despre Horia Brenciu, care s-a alăturat din nou echipei în noul sezon, că „vorbeşte foarte mult, este exuberant, este peste tot. E fun“, adăugând care este părerea lui despre relaţia pe care o are acesta cu Tudor Chirilă: „Cât despre el şi Tudor, ştii care e treaba? Ei sunt foarte orgolioşi şi cumva este inevitabil să se calce pe bătături. Rivalitate este între toţi, cumva, pentru că fiecare îşi doreşte să câştige sezonul acestea“. 

„Eu îmi văd de treaba mea. Încerc să nu fac emisiunea asta despre mine, încerc să o fac despre fiecare concurent de pe scenă şi mă interesează foarte tare ceea ce pot sa le ofer, ce pot să fac cu unii dintre ei pe viitor. Eu sunt extrem de atent la tot ce se întâmplă, la tot ce vine pe scenă, indiferent că ajunge la mine sau nu, indiferent că merge mai departe sau nu. Există oameni care, pur şi simplu, nu pot face faţă presiunii acestei emisiuni, dar care au potenţial, sunt creativi şi văd eu ceva în ei“, a mai spus Smiley.

Antrenorul a dezvăluit şi care este relaţia dintre el concurenţii din echipa lui: „Eu, după ce trec de prima etapă, după audiţiile pe nevăzute, îi întreb pe fiecare în parte cam ce cântă, cam ce le place, cam ce muzică ascultă. Vreau să-i cunosc, din punct de vedere muzical, mai bine, dar vreau să creez un echilibru  între zona lor de confort, cu ceea ce sunt ei obişnuiţi să cânte, şi ce văd eu că ar fi bine pentru ei să cânte. Pentru că, dacă ei vin la «Vocea României» şi cântă tot ce cântă ei, nu evoluează de nicio culoare. Cumva, eu ca şi antrenor încerc să le arăt şi o altă latură a  lor, pe care poate nu au descoperit-o sau pe care încă nu au curajul să o exploreze şi cam asta am făcut în fiecare an“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite