Situație inedită la Survivor România. 4 concurenți din echipa Faimoșilor propuși pentru eliminare

0
Publicat:

În ediția de luni seară de la Survivor România, show transmis de Pro TV, telespectatorii dar și concurenții au avut parte de o situație inedită în acest sezon.

Foto Pro TV
Foto Pro TV

Săptămâna trecută Daniel Pavel îi anunța pe concurenți că urmează noi modificări în joc care îi vor surprinde și care s-ar putea să le strice strategiile. Se pare că așteptarea a luat sfârșit și luni Daniel a făcut marele anunț la finalul jocului pentru Imunitate. 

Războinicii au câștigat primul joc pentru Imunitate din această săptămână

După accidentarea lui Ionuț Iftimoaie, echipa Faimoșilor a pierdut două jocuri pentru recompensă. Luni seară a urmat o nouă înfrângere pentru Faimoși care au fost nevoiți să voteze din nou un coechipier pe care îl propun către eliminare.

Războinicii au ajuns la a treia victorie consecutivă, însă nu pot sta liniștiti deoarece urmează un nou joc pentru Imunitate care poate trimite chiar un om din tabăra lor acasă. 

Doc și Ada au câștigat Imunitatea individuală

Doc și Ada și-au asigurat două consilii de eliminare fără emoții după ce au câștigat colanele de Imunitate individuală. Conform noilor reguli ale acestui joc, începând din această săptămână se vor da două Imunități.

Dacă o echipă pierde ambele jocuri, atunci va propune de două ori pe cineva pentru eliminare. Cei care au câștigat, la primul joc pentru Imunitate, colanele individuale nu vor putea fi votați nici la cel de-al doilea consiliu de eliminare, însă nu vor mai propune o altă persoană către eliminare și a doua oară. 

4 Faimoși propuși către eliminare la finalul consiliului

Prezentatorul Daniel Pavel a venit cu vești bune la începutul consiliului pentru eliminare. El a anunțat că ambele triburi vor primi provizii săptămânal ce constau în un kilogram de orez și jumătate de litru de ulei. 

După aceea a anunțat noile reguli ale jocului. După aceea Faimoșii au fost puși să voteze pe cine propun către eliminare. Remus Boroiu și Bianca Patrichi au fost ambii nominalizați după ce au adunat același număr de voturi. Ada l-a nominalizat pe Kamara, în timp ce Doc a propus-o pe Carmen Grebenișan.

În cazul în care echipa Faimoșilor pierde și următorul meci pentru Imunitate, atunci vor mai propune un coechipier către eliminare. Singurele variante pe care le mai au la dispoziție sunt Ionuț Iftimoaie și Ștefania Stănilă, deoarece Doc și Ada au câștigat Imunitatea Individuală.

Cum pot ajunge minim 7 jucători să fie propuși către eliminare

Există și situația în care Războinicii pot pierde următorul meci pentru Imunitate. În această situație și ei vor propune 3 jucători către eliminare, ce se vor alătura la votul publicului celor 4 jucători din tabăra Faimoșilor. 

 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite