Show-ul „Ham Talent“, difuzat de Antena 1 joi şi duminică de la ora 20:30

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Papagalii au făcut
deliciul spectatorilor la „Ham Talent“ FOTO Antena 1
Papagalii au făcut deliciul spectatorilor la „Ham Talent“ FOTO Antena 1

Începând din această săptămână, singurul show cu pedigree de vedetă din România, „Ham talent“, va fi difuzat de Antena 1 atât joia, cât şi duminica, de la 20:30. Astfel, joi, 10 decembrie, telespectatorii vor putea urmări ultima ediţie de preselecţii, în timp ce duminică, 13 decembrie, vor vedea cum evoluează concurenţii lor preferaţi în prima semifinală a emisiunii.

Noi numere şi-au asigurat aseară un loc în etapa următoare a show-ului. Penultima ediţie de preselecţii a adus în faţa juriului emisiunii „Ham talent“ animale surprinzătoare, dar şi probleme ale societăţii noastre. Unii concurenţi au arătat cât este de importantă, de grea şi de costisitoare pregătirea unui câine ghid pentru nevăzători, în timp ce alţii au militat pentru adopţia maidanezilor.

Balik şi Ovidiu Mănescu au fost o echipă ce a lăsat membrii juriului fără piuit. „Un câine împrumută din starea şi felul în care arată un om, la dumneavoastră cred că s-a întâmplat invers: aţi luat mult din energia Border-ului“, l-a felicitat Diana Munteanu pe Ovidiu. „Modul în care aţi făcut demonstraţia de agility m-a cucerit“, a recunoscut Gabriel Cocu.

Dragostea pentru animale a făcut-o pe Viviana Corneţeanu să adune peste 100 de exemplare, iar cele mai multe au nume. Acum are lame, capre, vaci africane, vaci româneşti, cai, struţi, raţe, gâşte, lebede, câini de rase rare, iar unele dintre sufletele din ograda ei au fost salvate de la moarte chiar de ea. „Nu am tăiat niciun porc, nicio găină. Le ţinem pur şi simplu din pasiune. Animalele sunt parte din familia noastră. Niciodată nu ne-am gândit să le punem pe locul al II-lea“. Venită în platoul emisiunii cu lama Vanila şi ţapul Mike, Viviana a cules numai laude din partea juriului. Gabriel Cocu a spus că ea şi familia ei au reuşit să îşi creeze un mic colţ de Rai printre atâtea animale şi că pentru asta îi invidiază.

Toţi membrii juriului s-au topit atunci când au văzut-o pe micuţa Adela, o fetiţă care iubeşte animalele mai presus de orice. Pe lângă caracterizarea amuzantă pe care a făcut-o fiecărui jurat în parte, Adela l-a lăsat de câteva ori fără replică pe Mihai Petre şi a demonstrat că stăpâneşte la perfecţie atât arta conversaţiei, cât şi pe cea a spectacolului. Ea şi căţeluşa Ina au reuşit să se califice în etapa următoare a emisiunii cu trei voturi pozitive primite de la Beatrice, Diana şi Pepe. „Felicitări, măi, ce spectacol frumos!“, i-a spus Pepe. „Frumoasă eşti, calităţi fizice ai, ritm ai şi sunt convins că vei evolua“, a declarat Mihai Petre, care însă nu a fost mulţumit de abilităţile câinelui. Nici Gabriel Cocu nu a fost convins de performanţele Inei, aşa că şi răspunsul lui a fost nu.

ham talent foto antena 1

FOTO Antena 1

O găină care face duş de două ori pe zi l-a lăsat fără grai pe vorbăreţul Liviu Vârciu. George Voinea şi păsările lui s-au umflat în pene şi au avut şi motive să facă asta: toţi membrii juriului au fost fermecaţi de cât sunt de deosebite înaripatele.

Cosmin şi Iulia au salvat trei căţei de la moarte, atât din ţară, cât şi din străinătate, iar aseară au pus în scenă un moment inedit: au arătat cât este de grea viaţa unui animal fără stăpân. „Vrem să promovăm adopţiile maidanezilor“, a transmis Cosmin. „Mesajul vostru cred că a ajuns la telespectatori“, a declarat Pepe. „Cred că este cea mai frumoasă prezentare făcută cu maidanezi, pentru maidanezi“, a concluzionat Gabriel Cocu.

O pereche de peruşi cumpărată acum 10 ani l-a făcut să-şi descopere pasiunea vieţii lui: păsările. Acum, Petru Marcu are numeroase rase de papagali, lebede, raţe şi chiar un cocoş care cântă la comandă. „Pot să spun că am un mic Paradis în grădină. Am mai multe păsări. Stau în hamac şi mă uit la ele“, a declarat concurentul. Membrii juriului au avut ceva emoţii în momentul în care unul dintre papagalii călugări cu care a venit în platoul emisiunii a zburat pe o grindă şi nu se mai întorcea. Stăpânul înaripatului a fost sigur că şi-l va recupera, aşa că şi-a aşteptat odorul să-i revină pe umăr atât cât a fost nevoie.

Teodora Dinulescu şi Lord, un Ciobănesc German, sunt maeştri ai sporturilor canine. „Caut constant lucruri pe care să îl învăţ şi pe care apoi să le facem împreună. Lord mi-a schimbat viaţa. Eram foarte timidă până să îl cunosc pe el“, a dezvăluit Teodora. „A fost un număr foarte amuzant şi bine executat. M-a impresionat abilitatea de care a dat dovadă câinele“, a spus Mihai Petre. „Ai fost de efect. Mi-a plăcut“, a transmis şi Gabriel Cocu.

ham talent foto antena 1

FOTO Antena 1

Anual, sute de români îşi pierd vederea din cauza unui accident sau a unei boli. Zoltan Szabo, de 37 de ani, din Satu Mare, dresor de câine ghizi pentru nevăzători, a arătat aseară la „Ham talent“ cât de greu se pregăteşte un astfel de câine, dar cât de mult îi schimbă astfel viaţa unui semen aflat în suferinţă. „Până în prezent am predat patru câini pentru nevăzători. Un astfel de câine oferă independenţă totată, este un sprijin moral foarte puternic. Doi ani durează procesul de dresare, iar costurile ajung uneori şi până la 10.000 de euro. Nu primesc niciun ban pentru formarea câinilor ghizi pentru nevăzători“, a menţionat concurentul. Beatrice Rancea, membra juriului care a acceptat să trăiască penru câteva minute precum un nevăzător, având ochii acoperiţi cu o mască de dormit, a înţeles cât de greu le este acestor oameni. Ea s-a lăsat ghidată de Bongo, un labrador pregătit pentru asta, până în momentul în care căţelul i-a semnalat faptul că a găsit un scaun pe care ea se poate aşeza. „Cred că exerciţiul acesta ar trebui să fie făcut de multă lume. Mai ales de acei care nu înţeleg ce faceţi dumneavoastră“, a fost de părere Beatrice Rancea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite