Serialul „Tabu“, cu Tom Hardy în rol principal, revine cu al doilea sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorii serialul de televiziune britanic „Taboo/Tabu“ au anunţat recent, spre bucuria fanilor, că producţia revine din 2018 cu un nou sezon.

„Taboo“ s-a dovedit un succes din momentul în care a avut premiera, în luna ianuarie a acestui an, aşa că nu este de mirare ca serialul să continuie cu un nou sezon la BBC. În România, „Tabu“ a fost disponibil pe HBO GO şi urmează să fie difuzat şi pe micile ecrane. 

Tom Hardy joacă rolul principal, cel al lui James Keziah Delaney, iar din distribuţie mai fac parte Jonathan Pryce („Urzeala tronurilor“) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly („Culisele puterii“) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin („Urzeala tronurilor“) apare ca Zilpha Geary şi David Hayman ca Brace.

Primul sezon, format din 8 episoade, a fost scris de Tom Hardy în colaborare cu tatăl său, Edward „Chips“ Hardy, şi împreună cu Steven Knight, iar regia a fost semnată de Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4) şi de Anders Engström (episoadele 5-8).

„Suntem recunoscători şi încântaţi să ne continuăm relaţia cu BBC şi FX şi să contribui la dezvoltarea inustriei cinematografice britanice. Sunt nişte veşti fantastice“, a declarat Tom Hardy, potrivit Contact Music.

„În mod cert vom avea un sezon doi şi un al treilea, acesta este planul. După aceea, cine ştie? Un sezon are opt episoade, îţi ia destul timp“, a spus şi co-creatorul Steven Knight.

Acţiunea serialului este plasată în anul 1814 şi prezintă călătoria lui James Keziah Delaney, un bărbat care a fost până la capătul pământului şi se întoarce schimbat complet. Deşi se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moşteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său şi pentru a-şi reclădi viaţa. Înconjurat de conspiraţii, crimă şi trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafaţă într-o poveste volatilă de dragoste şi trădare.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite