România va avea un nou post de manele. Cine a fost singurul membru CNA care a votat împotriva acordării licenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat acordarea unei licenţe cu acoperire naţională pentru o nouă televiziune de manele, Balcan Music TV. Un singur membru al forului a votat împotrivă.

Solicitarea de licenţă a fost votată de nouă din cei zece membri prezenţi în şedinţa CNA: Dorina Rusu, Cristina Pocora, Alex Kocsis, Orsolya Borsos, Monica Gubernat, Nicolaie Bălaşa, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. „Împotrivă“ a fost doar Radu Herjeu, potrivit Paginademedia.ro

Cu o investiţie de 250.000 de euro, Balcan Music TV se va lansa în 2020, iar în primele 4-6 luni va fi difuzat necodat, urmând ca apoi să fie disponibilă în sistem pay-per-view (după modelul HBO) şi va fi disponibil la un abonament lunar de 1 leu.

În faţa CNA au fost prezente mai multe persoane, printre care acţionarul unic, Florea Vasile, şi Cătălin Rotaru, care s-a prezentat impresar exclusiv al mai multor artişti, precum Jean de la Craiova, Liviu Puştiu, Lavinia Pârva, Romică Ţociu şi Cornel Palade. 

Reprezentantul postului a precizat în şedinţCNA că prin lansarea acestui post se doreşte exploatarea „valorilor reale ale acestui gen“ şi îndepărtarea „etichetei puse“. „Dorim să le arătăm oamenilor că se poate face ceva de foarte bună calitate în această zonă. Va fi o televiziune care va rula atât videoclipuri ale artiştilor consacraţi în acest gen, dar şi şi ale caselor din străinătate cu care colaborăm, precum Serbia, Bulgaria, Albania, Egipt. O să avem şi producţii proprii, videoclipuri alese pe sprânceană“, a declarat reprezentantul postului de manele citat de Paginademedia.ro.   

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite