Răzvan Botezatu a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“: „Sunt cu psihicul la pământ, nu mai pot aștepta eliminările“

0
0

Răzvan Botezatu e primul concurent care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici“ și a părăsit competiția de la Pro TV. Care au fost factorii ce au condus la această decizie?

razvan botezatu jpg

Au acceptat să trăiască sub cerul liber, în mijlocul naturii, departe de casă și să-și testeze limitele în reality show-ul care-i pune față-n față cu cele mai asunse frici ale lor. Unele dintre celebrități au reușit să treacă peste provocările junglei, altele nu. Răzvan Botezatu a ajuns în punctul în care nimic nu l-a mai motivat să rămână în show.

E foarte rău, e groaznic. Umblu pe-aici, pe vârfuri, ca să nu-i deranjez pe alții, să nu mai fie scandal, să nu le mai dau ocazia să se ia de mine. Sunt toate adunate: oboseala, certurile, probele, emoțiile, faptul că nu suntem bine hrăniți, somnul, baia“, a spus fostul prezentator de la Antena Stars. Acesta a a avut conflict deschis cu colegul său de echipă, luptătorul MMA Cristi Mitrea.

  „Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni"

Nu pot să trăiesc cu astfel de oameni, nu mă pot monta psihic să fac față acestor oameni, toți sunt răi. Am trecut prin prea multe, poate e greșeala mea că sunt prea sincer și spun ce gândesc la primul instinct, poate că sunt prea vulcanic... Este cel mai bine pentru mine. Sunt cu psihicul la pământ și efectiv nu mai am nici răbdare să aștept eliminările“, și-a justificat el decizia de a striga „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“.

Spre surprinderea tuturor, Cabral și Adela Popescu au intrat în tabară și l-au eliminat pe loc. „Un coleg de-al vostru a strigat «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» și nu a strigat în timpul unei probe imposibile, pe care nu putea să o ducă la capăt. A strigat asta aici, în locul care trebuia să-i fie casă, alături de oamenii care, teoretic, s-ar fi crezut că-i sunt alături“, a spus Cabral.

Cred că Răzvan e un băiat mult prea sensibil pentru duritatea acestui joc“, a concluzionat actorul Alex Bogdan, din echipa adversă.

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite