Program TV azi. Filme de comedie interesante în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Program TV azi. Filme de comedie. Tom Hanks joacă în „Money Pit”, pe TNT
Program TV azi. Filme de comedie. Tom Hanks joacă în „Money Pit”, pe TNT

Cei care vor să vadă filme de comedie la TV au în seara aceasta, în program TV, câteva pelicule interesante, care merită urmărite. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Annie. HBO Comedy. 22:00. Celebrul musical de pe Broadway despre fetiţa orfană care primeşte şi ea o familie cunoaşte acum o nouă versiune pentru marele ecran. După încercarea ciudată din 1982, în regia marelui John Hudson, şi cea mult mai caldă, mai reuşită, din 1999, iată de data aceasta iar voci mari puse la bătaie. Un muzical clasic, marca Broadway, care a încântat publicul generaţii întregi, vine pe marile ecrane într-o viziune nouă, contemporană, produsă de Columbia Pictures. 

Micuţa actriţă Quvenzhané Wallis, nominalizată la Oscar, o interpretează pe Annie, o copilă orfană, dar optimistă, care se dovedeşte a fi suficient de tare ca să reziste pe străzile New York-ului, în 2014. Abandonată de părinţii ei, care iniţial au promis că se vor întoarce într-o bună zi, fetiţa duce o viaţă oribilă alături de Miss Hannigan (Cameron Diaz), o mamă vitregă şi câinoasă la suflet. 

Program TV azi. Filme de comedie. Johnny, vedeta liceului. AMC. 20:35. În ciuda faptului că este mic de înălţime şi sfrijit, Johnny Walker este cel mai talentat fotbalist tânăr din oraş. 

Acum este perioada recurtărilor şi băiatul nu poate să ia o decizie: să accepte una dintre numeroasele oferte ale şcolilor sportive sau să meargă la un colegiu normal împreună cu iubita lui şi să renunţe la cariera de fotbalist. O comedie despre un star din liceu şi despre cum fiecare ligă importantă din SUA încearcă să-l recruteze promiţându-i ilegal băutură gratuită, marjorete fără prejudecăţi, bani, avioane personale şi fără teme pentru şcoală.

Program TV azi. Filme de comedie. Bud Spencer joacă în „Părintele Speranţă”

Program TV azi. Filme de comedie. Money Pit. TNT. 19:20. Steven Spielberg este producătorul executiv al acestui film care surprinde exaltările şi depresiile unui mariaj modern. Profund şi provocator, acest film regizat de talentatul Richard Benjamin prezintă povestea avocatului de succes Walter (Tom Hanks) şi a talentatei muziciene Anna (Shelley Long) care se iubesc foarte mult şi decid să se mute împreună, cumpărând o casă într-o suburbie a New Yorkului. 

Ei găsesc o locuinţă care pare de vis şi o obţin la un preţ incredibil de scăzut. Casa mai necesită nişte reparaţii, dar cei doi cred că îşi pot permite liniştiţi aceste cheltuieli. Însă visul se transformă în coşmar când descoperă că minunata lor casă era o ruină care trebuia practic refăcută din temelii. Locuinţa celor doi îndrăgostiţi devine un şantier, un loc plin de praf, mizerie, zgomot şi muncitori, o gaură neagră care le înghite toţi banii. Între Walter şi Anna tensiunile cresc atingând punctul critic.

Program TV azi. Filme de comedie. Părintele Speranţă. FilmBox Plus. 20:20. Padre Speranza (Bud Spencer) este chemat de părintele Leonardo, preotul unei închisori, să-i ţină locul pentru o perioadă şi să rezolve neregulile care au loc acolo, mai ales după ce preotul a fost ameninţat şi chiar bătut ca să nu facă uz de informaţiile pe care le deţine. Sfidând total tensiunea instaurată şi ameninţările la adresa sa, Padre Speranza este gata să înfrunte mafia.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite