Program TV azi. Filme de comedie care îţi vor aduce zâmbetul pe buze în seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme de comedie în seara aceasta au în program TV azi câteva pelicule interesante. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme de comedie. Şefi de coşmar 2. 18:10. HBO. Continuarea aduce alt regizor la cârmă şi alte aventuri mai mult sau mai puţin neplăcute pentru eroi. Dale, Kurt şi Nick vor să-şi înceapă propria afacere. Din păcate pentru ei, un investitor viclean nu numai că le dă peste cap planurile, dar din cauza lui prietenii ageamii ajung iar în bucluc. Cei care au dorit să-şi omoare şefii cumpliţi în prima parte, se gândesc acum la o răpire. Să ridice mâna sus cine nu bănuieşte cum va merge aceasta, la felul lor tolomac de a fi.

Program TV azi. Filme de comedie. Umbra vulturului. Pro Cinema. 20:30. Chien Fu este om de serviciu la o şcoală de kung-fu. El nu poate lupta şi este mereu luat peste picior atât de profesori cât şi de elevi, iar singurul lui prieten este o pisică. Într-o zi, un bătrân îl învaţă pe Chien să lupte „Snake's Fist”, o tehnică kung-fu demult uitată. Însă Chien îşi crează propriul stil şi-l combină cu „Snake's Fist”. Stilul lui se bazează pe mişcările şi acţiunile pisicii. Nu trece mult timp, şi-i vine rândul lui Chien să-l ajute pe bătrân.

Program TV azi. Filme de comedie. „Femeia ideală”, pe TNT

Program TV azi. Filme de comedie. Pixels: O aventură digitală. Cinemax. 21:00. O echipă terestră a fost trimisă în spaţiu spre alte frontiere, ca semn de pace. Dar misiunea merge prost, ei sunt prost înţeleşi, iar Terra este acujm atacată de fiinţe venite de departe. Ciudat e însă că au forma jocurilor video binecunoscute de toţi. Cum să te lupţi cu Pac-Man?

Preşedintele Will Cooper (Kevin James) apelează la prietenul său din copilărie Sam Brenner (Adam Sandler), pe atunci campion la jocuri video, pentru a elabora contraofensiva umană. Cu ajutorul altor împătimiţi ai jocurilor (Peter Dinklage, Josh Gad), Sam va înfrunta extratereştrii, iar de priceperea sa depinde însuşi viitorul umanităţii.

Program TV azi. Filme de comedie. Femeia ideală. TNT. 20:10. Doi adolescenţi, nesuferiţii Gary şi Wyatt, care nu sunt acceptaţi de cei din jur, creează pe calculator o femeie perfectă, Lisa, care le depăşeşte cu mult intenţia iniţială. Inteligentă şi sensibilă, Lisa îi citeşte pe Gary şi Wyatt ca într-o carte deschisă şi încearcă să facă ceva bun pentru ei, să le ridice moralul. Morala? Ai grijă ce-ţi doreşti, pentru că s-ar putea să ţi se împlinească!

Program TV azi. Filme de comedie. Drumul ruşinii. HBO 2. 18:55. Meghan nu îşi doreşte altceva decât să devină cel mai în vogă prezentator tv. Când, în sfârşit, prinde şansa unui interviu important, viaţa ei o ia razna. Are parte de aventura vieţii ei, într-un cartier rău famat din Los Angeles, unde se trezeşte fără telefon, fără carduri, fără acte, fără bani, fără maşină. Are acum doar opt ore la dispoziţie să reuşească să ia interviul.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite