Pro TV face schimbări la Ştirile de dimineaţă

0
0

Pro TV schimbă ora de difuzare a jurnalului de ştiri de dimineaţă, astfel că Andreea Marinescu şi Mihai Dedu vor prezenta principalele subiecte mai devreme.

Începând de luni, 26 septembrie, echipa de la ştirile dimineţii va aduce cele mai importante ştiri ale zilei cu o oră mai devreme, de la 06.00. 

„Ne-am obişnuit de foarte mulţi ani cu acest program şi ne bucurăm că putem fi alături de telespectatori încă o oră în plus în fiecare dimineaţă. Aşa că vă aşteptăm pe toţi să ne începem ziua împreună“, a declarat Mihai Dedu. 

„Nouă ne place matinal cât mai matinal, adică de la 06.00 fix. Pe scurt, ca să nu avem dubii. Ştim sigur că sunt oameni care se trezesc la ora aceea, odată cu noi. Aveam un presentiment că de la 06.00 la 07.00 ni se duce dorul, astfel noi am zis să venim în întâmpinarea lor şi iată că am venit“, a completat Andreea Marinescu. 

Florin Busuioc va fi alături de telespectatori cu informaţiile meteo, dar şi pentru a-i provoca cu problemele sale pline de haz. Horoscopul zilnic cu Neti Sandu oferă telespectatorilor detalii despre aspectele zilei pentru fiecare zodie în parte, iar cele mai noi informaţii din sport vor fi aduse de echipa ştirilor sportive. 

Pro TV îi invită pe telespectatori, de luni până vineri, să îşi bea cafeaua de dimineaţă alături de echipa Ştirilor Pro TV de la ora 06.00, iar sâmbăta şi duminica de la ora 07.00. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite