Primul concurent căruia îi este interzis să revină pe scena „iUmor“ după ce Bendeac l-a blocat prin intermediul manetei speciale: ce număr a prezentat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a folosit pentru prima dată maneta specială care împiedică un concurent să se mai întoarcă în sezoanele următoare la „iUmor“.

Cel de-al şaptelea sezon „iUmor“ a venit cu o regulă nouă. A fost introdusă o manetă specială care are rolul de a împiedica un concurent să se întoarcă pe scena show-ului în sezoanele ce vor urma şi poate fi folosită de către fiecare membru al juriului o singură dată pe sezon.

În ediţia din 27 septembrie, Mihai Bendeac a folosit această manetă, fiind primul dintre cei membri ai juriului care apelează la ea. 

Actorul a utilizat-o împotriva unui concurent care a terminat Facultatea de Actorie şi a explicat de ce a luat această decizie: „Am căpătat o anxietate extraordinară pentru acest tip de număr greşit fundamental din nişte considerente tehnice. Am jurat că niciodată nu îmi voi minţi publicul şi dacă nu aş face acum asta, ar însemna că mi-l mint“. 

Concurentul Daniel Farcaş l-a provocat pe Bendeac să-şi folosească maneta care îi permite să blocheze un concurent de a mai participa la emisiune în viitor după ce a venit costumat în extraterestru, prezentând un roast.

La finalul numărului, Bendeac l-a întrebat pe concurent dacă el a scris textul, fiind sigur că acesta îl minte. Spre disperarea lui Mihai, Daniel Farcaş a susţinut ferm că textul îi aparţine, iar asta l-a determinat pe actor să îl blocheze.

image

Însă, deşi a tras maneta, Mihai Bendeac i-a mai oferit o şansă concurentului şi l-a pus să scrie un text prin care să-i demonstreze că el a creat şi ce a prezentat în numărul său.

image

Zis şi făcut. Daniel Farcaş a compus un text pe care l-a prezentat ulterior în faţa juriului format din Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac. Acest lucru l-a convins pe Mihai că a făcut alegerea potrivită cănd a apelat la manetă. 

   

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite