Primele apariţii ale „Cârcotaşilor“. Dezbrăcatu': „Bodyguarzii din cluburi mă dădeau afară, iar celebrităţile mă considerau nebun de legat“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Mistreţu' şi Puştiu, în anii 2000 FOTO Arhivă Prima TV
Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, Mistreţu' şi Puştiu, în anii 2000 FOTO Arhivă Prima TV

La început au fost Codruţ Kegheş, Cristian Hrubaru şi Marin Stanciu. Odată cu prima apariţie în direct la „Cronica Cârcotaşilor“, aceştia au devenit Dezbrăcatu', rockerul Hrubaru şi Puştiu. Îndrăgitele personaje ne-au povestit cum au fost începuturile „pe sticlă“.

Codruţ Kegheş spune că şi-a făcut debutul în televiziune spunând un banc, iar „naşterea şi copiălăria“ lui Dezbrăcatu au fost problematice. 

„Debutul în televiziune l-am făcut spunând bancuri. Nu e banc! Ca dovadă, după prestaţiile mele m-a sunat Şerban Huidu. El a moşit şi personajul Dezbrăcatu'. A fost o naştere foarte grea. Am intrat în travaliu seara, iar actul de naştere a fost semnat abia dimineaţa, în zori. Şi "copilăria" lui Dezbrăcatu' a fost una cu probleme, bodyguarzii din cluburi mă dădeau afară, iar celebrităţile pe care doream să le intervievez mă considerau nebun de legat“, a povestit Dezbrăcatu' pentru „Adevărul“.

„Cronica Cârcotaşilor“: Dezbrăcatu', prima ieşire (2003)

Marin Stanciu (Puştiu), pe de altă parte, spune că nu a făcut decât să-şi dea cu părerea, iar Şerban Huidu i-a oferit lavaliera. Atât de simplu. 

„Cineva, nu ştiu cine, mi-a pus "o pilă" la Şerban Huidu, i-a spus că ştiu să filmez. Nu m-a interesat să aflu cine a spus asta, ci să demonstrez că vorbele n-au fost mari. Câteva vorbe mici, de fapt, puţine, mi-au dat şi jobul de comentator, pe lângă cel de cameraman. S-a întâmplat pe la începuturi, când nu eram foarte atent când e microfonul deschis şi când nu, şi-mi dădeam şi eu cu părerea. Eu am dat cu părerea, Şerban mi-a dat lavalieră“, a explicat Puştiu.

„Cronica Cârcotaşilor“: Puştiu, prima apariţie (2000)

Cristian Hrubaru şi Şerban Huidu s-au cunoscut pe holul radioului şi s-au împrietenit rapid având în vedere că amândoi erau fani AC/DC.

Rockerul a precizat că în momentul în care Huidu i-a propus să lucreze pentru „Cronică“ a crezut că glumeşte. „Nu-mi venea să cred. Eram un mare fan al emisiunii. Mi-a explicat rapid ce am de făcut şi mi-a zis că am o singură încercare să-l conving că merit un loc în «Cronică».“

„Examenul“ a fost un interviu cu Gabriela Vrânceanu Firea, întâlnire care l-a speriat cumplit. „Era martie 2005. Tremuram ca un câine la injecţie. Se presupunea că trebuie să fiu acid, ironic, chiar obraznic. Pe dracu', eram în pragul leşinului de emoţie. La un moment dat, Gabi se prinde că sunt novice şi chiar mă întreabă: «E primul tău interviu televizat?». Şi apoi mi-a explicat că atunci când intervievatul trebuie să răspundă la întrebare, e foarte important să îndrept microfonul către el/ea, nu să-l ţin ca tembelul tot la gura mea, eu doar ascultând. Montat corespunzător, a ieşit materialul şi chiar a fost difuzat“, îşi aminteşte rockerul Hrubaru.

„Cronica Cârcotaşilor“: Cristian Hrubaru, primul interviu (2005)

„Cronica Cârcotaşilor“: Mihai Găinuşă la prima apariţie (2001)

„Cronica Cârcotaşilor“: Mistreţu', prima dată în faţa camerei (2000)

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite