Prima TV are trei jurnale de ştiri, din 18 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prezentatoarea celor două noi jurnale, de la 14.00 şi 16.30, este Livia
Graur
Prezentatoarea celor două noi jurnale, de la 14.00 şi 16.30, este Livia Graur

Din 18 august, Prima TV triplează numărul jurnalelor de ştiri. Pe lângă Focus 18, principala emisiune informativă a zilei, telespectatorii vor putea urmări de luni până vineri încă două ediţii, la ora 14.00 şi la ora 16.30. Prezentatoarea celor două noi jurnale este Livia Graur.

„Sunt foarte bucuroasă că, după Meteo, am ocazia sa mă alătur echipei Focus. Cele două jurnale, de la 14.00 şi de la 16.30, au un format nou, fresh, cu o grafică spectaculoasă şi au fost create special pentru telespectatorii care îşi doresc să afle mai devreme informaţiile. De asemenea, un alt proiect care debutează astăzi este Focus în 60 de secunde. Vor fi trei intervenţii în fiecare zi la 20.00, 21.00 şi 22.00, în care cele mai importante evenimente ale zilei sunt prezentate sintetizat. Este o premieră în România şi sunt încântată că mi s-a oferit ocazia sa iau parte la acest proiect”, a declarat Livia.

La Focus 18, telespectatorii vor putea urmări atât materiale în exclusivitate, cât şi rubrici dedicate sau reportaje speciale. Însoţit de o grafică mult mai dinamică, în acord cu actualul conţinut al ştirilor, Focus va fi prezentat, de luni până joi, de Melania Medeleanu. De vineri până duminică, la pupitrul ştirilor Focus o veţi putea urmări pe Magda Vasiliu.

Reporterii Prima TV vă vor oferi, în fiecare zi a săptămânii, rubrici permanente din diverse domenii. Fiecare rubrică va conţine cele mai detaliate informaţii despre sănătate (Sănătatea Ta), protecţia personală şi a familiei (Siguranţa Ta), credite şi taxe (Banii Tăi), călătorii (Unde fugim de acasă) şi timp liber (Party Time şi cooking). De asemenea, la Focus îşi vor face loc poveştile semenilor noştri cu destine ca-n filme (Români de succes) şi imagini senzaţionale, devenite virale pe internet (Real TV).

 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite