Survivor All Stars 14 martie. Un concurent a plecat acasă. Cine a părăsit competiția după duelul serii?

0
Publicat:

Lipsiți de hrană, cu gândul la cei de acasă și cu dorința de a demonstra că sunt puternici și fac față oricărei provocări, Faimoșii și Războinicii continuă să-și trăiască la intensitate maximă experiența în sezonul suprem. Survivor All Stars nu le-a oferit nicio zi de liniște și nu le-a dat șansa să stea prea mult în zona de confort, arată protv.ro.

Sursa: ProTV
Sursa: ProTV

În timp ce concurenții descoperă ce-i mai așteaptă, cei de acasă le sunt aproape și nu ratează niciun minut din cel mai puternic format de televiziune. „O zi grea, am tras toți. A venit și rândul nostru. Mergem la Consiliu. Suntem toți asumați, îmi place echipa asta. Vedem ce urmează”, a spus Ștefania Ștefan, după ce tribul din care face parte a pierdut încă o dată, de această dată la jocul pentru Imunitate. Chiar dacă au încercat să își găsească optimismul, ținând cont „că am pierdut un totem după 7 câștigate”, după cum a menționat Alex Delea, atmosfera de la Războinici a devenit tot mai apăsătoare.

Singura care și-a asigurat liniștea este chiar Ștefania, aceasta câștigând, în premieră, în acest sezon, colanul de Imunitate care-i va da șansa ca-n această seară să voteze de două ori, la Consiliul Tribal. După ce au pierdut doar pentru a doua oară imunitatea, Războinicii au trebuit să ia decizii importante și să meargă la un duel care le-a schimbat structura echipei, în această seară.

Cea care a plecat de această dată a fost însă Oana Ciocan.

Intrarea Oanei Ciocan în competiția Survivor All Stars a fost de scurt durată, dar cu multe peripeții. După ce a avut surpriza să nu-l mai găsească pe iubitul ei, Jador, în concurs, aceasta a primit și o cerere în căsătorie chiar în junglă pentru ca, după doar două săptămâni, să fie eliminată din concurs.”Mă doare c-am pierdut. Mă doare că plec. Pur și simplu, nu a fost jocul meu. Mă bucur enorm pentru Lola, pentru că știu cât a tras. Îmi pare rău, dar unele povești așa se termină.... Cel mai bun să câștige și să fie Albastru! Asta îmi doresc”, a spus Oana Ciocan, înainte că Domnu Dan să-i stingă torța.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite