Nicuşor Dan: „Soţia mea a aflat rezultatele pe telefon, în maşină, cât fetiţa dormea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicuşor Dan, noul primar al capitalei, a vorbit în cadrul emisiunii „La Măruţă“ despre cum a primit familia sa rezultatele alegerilor.

Noul primar al capitalei, Nicuşor Dan, a intrat în direct în cadrul emisiunii „La Mărtuţă“ şi a povestit despre emoţiile prin care a trecut ieri, cât aştepta rezultatele votului. El a recunoscut că nu a reuşit să doarmă foarte mult deoarece seara şi-a împărţit-o între sediile celor două partide care l-au susţinut şi întâlnirile cu voluntarii care l-au ajutat pe tot parcursul campaniei.

Întrebat despre modul în care a reacţionat soţia lui, noul primar nu s-a ferit să admită că aceasta nu era lângă el când a primit cifre exit poll-ului: ”Soţia a aflat rezultatele, pe telefon, în maşină, cât fetiţa dormea”. El a explicat faptul că pentru a le proteja, acestea nu au stat toată ziua lângă el la sediul de campanie, ci au mers la rude.

„Sunt probleme care s-au acutizat. Lucrul cel mai important pentru noi este ca oamenii să înţeleagă că Primăria lucrează pentru ei”, a declarat Nicuşor Dan la capătul unei discuţii sincere despre viaţă şi alegeri!

Tot în cadrul ediţiei de astăzi, Cătălin a intrat în direct şi cu Elena Lasconi, fosta colegă a echipei Ştirilor PRO TV, care a reuşit să câştige încrederea alegătorilor din Câmpulung Muscel şi a câştigat titlul de Primar pentru următorii 4 ani. Aceasta a împărtăşit, cu emoţie în glas, că are planuri mari pentru a demonstra că oraşul ei natal este unul cu mare potenţial! Totodată, a recunoscut că din cauza multelor mesaje primite şi a telefoanelor, nu a reuşit să stea mai mult la poveşti cu fiica ei, stabilită în Franţa.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite