Momentul care a frânt inimi la „Românii au talent“: „Mi-e greu să îmi închipui când văd ce consumă lumea pe TikTok“ VIDEO

0
Publicat:

O tânără din București a uimit jurații și publicul la "Românii au talent", cu o prestație excepțională. Cătălina Bașoldea, de 23 de ani, a cântat operă, iar în momentul în care și-a început prestația, toată lumea a amuțit.

 „E ceva foarte frumos că astăzi mai auzim operă pe un canal de televiziune. Mi-e greu să îmi închipui, când văd ce consumă lumea pe TikTok, e aproape o binecuvântare faptul că mai scapă și sunt convins că oamenii au urmărit. E clar că am avut un moment de un alt nivel”, a spus Andi Moisescu, la finalul momentului, relatează click.ro   

Juriul "Românii au talent" FOTO PRO TV
Juriul "Românii au talent" FOTO PRO TV

  Aceeași reacția a avut-o și Andra, care a lăudat prestația  tinerei, spunând că este foarte talentată și că este „o stea care abia acum începe să strălucească”, a spus celebra cântăreață.    Dragoș Bucur însă a remarcat o anumită tristețe în prestația studentei, motiv pentru care a îndemnat-o "să zboare" din colivia în care se află.

„Cătălina, pe mine m-a întristat momentul tău. Am avut imaginea unei păsări închise într-o colivie. Am avut senzația că trăiești o viață care nu e a ta, în timp ce cântai asta a ajuns la mine. Cânți extraordinar și e nevoie să îți deschizi ușița aia și să zbori”, a spus Dragoș Bucur.  

Citește articolul complet pe click.ro

Bobonete a dat Golden Buzz pentru un dans desprins de pe altă planetă

Cu o evoluție uimitoare în doar doi ani, Bianca Avram, aflată la a doua participare în concurs, s-a calificat direct în semifinală.

Bianca Avram (16 ani) din Constanța a mai participat la talent show-ul de la Pro TV în 2021. „Mi-a plăcut de mică să dansez. Dansam singură prin casă, îmi făceam coregrafii cu mișcări inventate de mine“, a dezvăluit ea.

Astfel, Bianca a început în clasa a doua să ia lecții de dans modern, apoi s-a înscris la liceul de coregrafie și a făcut balet. Părinții o susțin și fac eforturi mari să o ducă la toate concursurile. Pe lângă balet, ea face și gimnastică, iar marea sa pasiune, dansul contemporan, este o îmbinare între cele două.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite