Miniseria „Sharp Objects“, cu Amy Adams în rolul principal, are premiera la HBO: trailerul şi povestea VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sharp Objects/Obiecte ascuţite“, serialul bazat pe romanul scris de Gillian Flynn, va avea premiera pe 9 iulie, la HBO şi pe HBO GO.

Miniseria are 8 episoade de câte o oră, toate sunt regizate de Jean-Marc Vallée („Big Little Lies/ Marile minciuni nevinovate“, „Wild/ Sălbăticie“ şi „Dallas Buyers Club“), iar primul episod va avea premiera la HBO şi pe HBO GO luni, 9 iulie, de la ora 04.00 (la ora 20:00 va fi redifuzat la HBO). 

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO „Sharp Objects/Obiecte ascuţite“ spune povestea Camillei Preaker, o jurnalistă care lucrează la ziarul „St. Louis Chronicle“. După o copilărie dificilă, Camille se mută din oraşul său natal, Wind Gap. Editorul ei o trimite, însă, înapoi în Wind Gap pentru a scrie despre dispariţiile suspecte a două fetiţe. Odată cu întoarcerea în micul oraş şi în casa mamei sale, Camille revine la vechile ei obiceiuri autodistructive. 

Amy Adams interpretează rolul principal în primul său proiect de televiziune. Din distribuţie mai fac parte Patricia Clarkson, care o interpretează pe Adora, mama Camillei, Chris Messina este Richard, Eliza Scanlen este Amma, sora Camillei, Elizabeth Perkins o joacă pe Jackie O’Neele, Matt Craven îl interpretează pe şeriful Vickery şi Miguel Sandoval este Curry, editorul jurnalistei, care a ajutat-o în perioada căderilor ei nervoase.

Sinopsisul primului episod:

Camille Preaker, jurnalistă la „St. Louis Chronicle“, este trimisă în oraşul ei natal Wind Gap pentru a scrie un articol despre două fete dispărute, dintre care una a fost găsită moartă şi se presupune că a fost ucisă. Cazul care o aduce pe Camille alături de mama ei sufocantă, Adora, tatăl ei vitreg, Alan Crellin, şi sora ei vitregă, Amma, scoate la suprafaţă amintiri traumatizante din copilărie, inclusiv moartea lui Marian, sora mai mică a lui Camille, când aceastea erau la şcoală. 

Torturată de trecut şi căutându-şi refugiu în alcool, Camille reuşeşte să se alăture detectivului Richard Willis şi şefului poliţiei Vickery în căutarea pistelor care ar putea oferi detalii despre cele două fete dispărute.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite