Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu, impresionaţi la show-urile „Românii au talent“ de la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Show-urile s-au desfăşurat la Chişinău pentru prima dată în istoria concursului FOTO Pro TV
Show-urile s-au desfăşurat la Chişinău pentru prima dată în istoria concursului FOTO Pro TV

În weekendul trecut, basarabenii au făcut spectacol la „Românii au talent“ chiar la ei acasă, la Chişinău. Sala Teatrului de Operă şi Balet a devenit neîncăpătoare pentru miile de spectatori veniţi să-şi susţină viitorii eroi, iar atmosfera a fost extraordinară.

 „A fost cea mai bună decizie să venim aici!“, a fost concluzia Andrei la finalul celor două zile de show de la Chişinău. Cei membri ai juriului, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au fost copleşiţi de primirea călduroasă pe care le-au făcut-o moldovenii. Toţi trei au primit flori, au dat zeci de autografe şi au făcut fotografii alături de fanii lor de peste Prut. Unul dintre aceştia le-a făcut cadou câte un desen cu portretul fiecăruia. „La Chişinău totul a fost perfect“, a declarat Mihai Petre.

Acrobaţii, dans, teatru de păpuşi, balet, contorsionism, numere periculoase cu şerpi şi flăcări, toate acestea au fost prezentate pe scenă şi  i-au impresionat pe cei trei membri ai juriului. „Eficienţă maximă pentru Moldova la capitolul talent“, a declarat Mihai Petre.

Baletul coordonat de Edi Stancu a încins şi în acest weekend atmosfera la show-urile „Românii au talent“. Dansatorii i-au inclus în coregrafie pe moldoveni şi au făcut chiar un flash-mob în piaţa din faţa Teatrului de Operă şi Balet înainte de începerea spectacolelor.

Cei care nu au reuşit să ajungă până acum la preselecţii, mai au o şansă la Bucureşti, la jumătatea lunii noiembrie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite