Mihai Bendeac se întoarce la Prima TV, iar Florin Călinescu revine cu emisiunea „Chestiunea zilei“ la aceeaşi televiziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul TV Florin Călinescu şi actorul Mihai Bendeac vor realiza emisiuni ce vor fi difuzate de postul de televiziune Prima TV, după cum informează Paginademedia.ro.

Florin Călinescu revine la televiziune cu „Chestiunea zilei“, emisiune ce l-a consacrat pe vremea când o realiza la Pro TV, dar de această dată va fi transmisă de postul de televiziune Prima TV. 

De asemenea, actorul Mihai Bendeac revine la postul Prima TV, unde în trecut realiza show-ul de umor „Mondenii“, informaţii ce au fost furnizate de Paginademedia.ro. 

Pe lângă talk-show-ul „Chestiunea zilei“, Călinescu va relua şi pastilele de satiră pe care le realiza la Pro TV.  

„Dacă finalizăm discuţiile, emisiunea Chestiunea zilei va fi în grila de programe de la toamnă. Ne dorim ca Florin Călinescu să fie implicat, alături de noi, în tot procesul de relansare a postului Prima TV“, a declarat, pentru paginademedia.ro, patronul postului, Cristian Burci.

În plus, Mihai Bendeac se întoarce la Prima TV, unde a realizat show-ul „Mondenii“, care l-a făcut cunoscut. Pentru Început, Bendeac va realiza câteva emisiune speciale de umor, urmând ca din toamnă să aibă un show săptămânal, mai scria paginademedia.ro. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite