Micutzu şi Nelu Cortea dau tonul celui de-al doilea sezon din Comedy Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micutzu începe noul sezon Comedy Club, la Comedy Central FOTO Comedy Central
Micutzu începe noul sezon Comedy Club, la Comedy Central FOTO Comedy Central

După ce şi-a făcut debutul pe micul ecran în Comedy Club, Micutzu revine, alături de Nelu Cortea, în primul episod al celui de-al doilea sezon al îndrăgitului serial, care se difuzează luni, 26 septembrie, de la ora 22:00, în exclusivitate pe Comedy Central.

În primul episod al celui de-al doilea sezon al Comedy Club, Micutzu trece la un atac frontal asupra „instituţiei numite biserică“. Începe cu religia musulmană, revoltat că aceasta nu permite „două lucruri esenţiale“ - din punctul lui de vedere - „în viaţa oricărui bărbat“: consumul cărnii de porc şi cel de alcool, ceea ce l-ar face şi pe el extrem de supărat pe americani. Apoi trece la vestimentaţia preoţilor din România: poartă pe cap „mini-Catedrala neamului“ şi mantii cusute cu aur „ca să se apere dacă plouă cu sărăcie“. Iar „cele mai nasoale“ i se par obiceiurile ortodoxe propagate de babe, care urmăresc restul credincioşilor de parcă ar fi ninja. Cum greşesc vreun obicei, cum se înfiinţează o babă care le reproşează abaterea de la cutumă.

Cât despre Nelu Cortea, numărul său din Comedy Club se concentrează asupra mariajului, vinovat în primul rând pentru lipsa de energie a soţilor din public şi pentru pretenţiile soţiilor legate de cadouri, intensificate prin căsătorie. Femeile îşi obligă bărbaţii să poarte verigheta pentru un singur motiv: „Nu fiindcă e un simbol al dragostei. Ci ca să-ţi aduci aminte, boule, că eşti luat şi să vadă asta şi proastele celelalte“. Căsătoria e cu atât mai dificilă cu cât memoria soţiei nu cunoaşte limite: „O femeie ţine minte tot. Are acasă dosare cu arhive, are hard disk extern, e în reţea cu toate femeile care te văd live pe stradă, n-ai cum să scapi şi ştie întotdeauna când şi unde să te lovească fix când ţi-e lumea mai dragă“. 

nelu cortea comedy central

Nelu Cortea FOTO Comedy Central 

Primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului Comedy Club poate fi urmărit luni, 26 septembrie, de la ora 22:00, în exclusivitate pe canalul Comedy Central.

Din distribuţia serialului produs de casa de producţie Frame mai fac parte Alexandru Mocanu, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Radu Bucălaie, Toni Andrei, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo şi Costel Bojog. Numerele incluse în Comedy Club sunt originale, dezvoltate într-un scenariu propriu de către artiştii români de stand-up, au relevanţă socio-culturală şi tratează cu umor contextul local. 

Producţia 100% autohtonă face parte dintr-o serie de show-uri locale de stand-up realizate de Comedy Central în Europa de Est, mai exact în România, Ungaria şi Cehia, show-uri reunite sub numele de Comedy Club şi bazate pe acelaşi concept: aducerea pe micul ecran a celor mai reuşite numere de stand-up.

În primăvara lui 2017, Comedy Central va difuza în România în exclusivitate al treilea sezon al serialului Comedy Club. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri