„Comedy Club“: Cum reacţionează românul la aterizarea avionului şi cea mai bună cură de slăbire, cu Micutzu şi Alex Mocanu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micutzu şi Alex Mocanu vor face show luni seară, de la 22.00, pe Comedy Central Extra
Micutzu şi Alex Mocanu vor face show luni seară, de la 22.00, pe Comedy Central Extra

Comedianţii Micutzu şi Alex Mocanu vor fi protagoniştii celui de-al şaptelea episod „Comedy Club“ de luni seară. Într-un exces de sinceritate, cei doi vor trata subiecte incomode, trecute prin filtrul umorului.

Episodul şapte din seria „Comedy Club“, difuzată în fiecare luni, de la ora 22.00, la Comedy Central Extra, aduce de această dată pe scena de stand-up doi comedianţi cu multă imaginaţie. Cu umorul specific românesc, Micutzu şi Alex Mocanu fac haz de necaz şi nu se feresc să spună lucrurilor pe nume.

Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu, vorbeşte deschis despre lupta sa cu kilogramele în plus, atât în privinţa curei de slăbire, dar şi a „antrenamentelor“ la sală. Autoironia şi simţul critic dau savoare în reţeta comediei. Aceasta este a doua apariţie a lui Micutzu la „Comedy Club“, după ce a făcut deschiderea cu primul episod, difuzat în 11 aprilie. În continuare, puteţi urmări două fragmente cenzurate din show-ul pe care vi l-a pregătit pentru luni seară.

„Comedy Club“: Micutzu dezvăluie cea mai eficientă cură de slăbire

„Comedy Club“: Micutzu, despre cum se comportă bărbaţii graşi la sală

Alex Mocanu, câştigătorul locului II la „Stand-up Fest“ 2014, face parte din noua generaţie de comedianţi ai Club 99, cel mai important club de comedie din tară. Deşi s-a apucat de stand-up în toamna anului 2013 a urcat deja pe scena mai multor cluburi din Bucureşti şi din ţară, alături veteranii genului precum Teo, Vio, Costel şi Micutzu. Mocanu se întreabă de ce românii care călătoresc cu avionul aplaudă piloţii la aterizare şi face un exerciţiu de imaginaţie în ceea ce priveşte o cursă cu taxiul.

„Comedy Club“: Alex Mocanu, despre călătoriile românilor cu avionul

Acestea, dar şi alte glume, luni seară, de la 22.00, pe Comedy Central Extra. Dacă aţi ratat episodul de săptămâna trecută, cu Dan Badea şi Vio, îl puteţi urmări, în reluare, de la 22.30.

Showbiz


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri